Σασμός: Βασιλική μην τα πεις στον Μαθιό

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε τον Αστέρη να λέει στην Βασιλική να μην πει τίποτα στον Μαθιό.

Το φοβάσαι το κακό ε??????

Στο μεταξύ ο Αστέρης, καταρρακωμένος από τις εξελίξεις για την υγεία της πρώην αγαπημένης του, αποκαλύπτει στη Βασιλική ότι μιλάει ακόμα με τον Σταυρό και γνωρίζει τα πάντα για τα προβλήματα της Αργυρώς:

Αστέρη μου, λυπάμαι που μπλέκομαι, αλλά αν θες τη γνώμη μου κοίτα να ξεκόψεις. Μη συνεχίζεις τη φιλία σου με τον Σταύρο γιατί δεν θα σου βγει σε καλό.

Σασμός: Η Βασιλική πεθαίνει την ημέρα του γάμου της ;

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός στο πλάι του Αστέρη στο χειρουργείο

Το να μαθαίνεις για εκείνη σε πηγαίνει πίσω. Ξέρω πως θες να βοηθήσεις αλλά ό,τι αφορά στην Αργυρώ θα πρέπει να μείνει στο παρελθόν.

Σφίξε τα δόντια, κοίτα τη δουλειά σου και φτιάξε τη ζωή σου όσο καλύτερα μπορείς. Μπορείς να σκεφτείς τι θα συμβεί όταν μάθει η Αργυρώ τον τρόπο που χρησιμοποίησες για να την προσεγγίσεις;

Σασμός: Ο Μανώλης λέει τα πάντα για το Μαθιό και η Βασιλική ουρλιάζει στην εκκλησία

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Αστέρης φεύγουν για Ιταλία

Ο Αστέρης δείχνει να σκέφτεται τις κουβέντες της αλλά την ίδια στιγμή της εξομολογείται πως του είναι δύσκολο να μην μαθαίνει τα νέα της. Ειδικά τώρα που ξέρει ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας της.

Σε παρακαλώ μην πεις τίποτα πουθενά. Ειδικά στον αδερφό μου. Σου υπόσχομαι πως θα προσπαθήσω να απομακρυνθώ. Ξέρω πως δε μου κάνει καλό αλλά και η σιγή επίσης μπορεί να με σκοτώσει, της λέει.

Από την άλλη η αποκάλυψη της αλήθειας από τη Στέλλα φέρνει τον Καραπάνο σε απόλυτο αδιέξοδο. Αυτός που πιστεύει τόσο καιρό για εχθρό, είναι ο γιος του. Μου λες αλήθεια; Γιατί δεν ήρθες νωρίτερα να μου το πεις;

Σασμός: Βασιλική και Νικηφόρος σε σοκ

Δείτε ακόμη Σασμός: Η επανασύνδεση Αστέρη Αργυρώ έρχεται πριν το β Κύκλο

Γιατί με άφησες κι εσύ να ζω στο σκοτάδι; Ένα πράγμα σου ζήτησα. Να βρεις τον εξαφανισμένο μου γιο κι εσύ έμαθες ποιος είναι αλλά το κρατήσεις για τον εαυτό σου! Γιατί, Στέλλα; τη ρώτα, αλλά εκείνη δεν έχει επιπλέον απαντήσεις να του δώσει.

Συγκλονισμένος τρέχει να προλάβει το κακό, ενώ ο Γεράσιμος συνεχίζει τη μέρα του γεμάτος μίσος για τον πατέρα του που του κατέστρεψε τη ζωή. Οι εφιάλτες του Μάθιου ξυπνάνε για άλλη μια φορά, ενώ λίγο αργότερα ο γιατρός ενημερώνει την Άσπα και τον Σταύρο για τα αποτελέσματα των εξετάσεων συμβατότητας. Ο Μανώλης, η Κλαίρη και ο Νικηφόρος πηγαίνουν στο χωριό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close