Σασμός-Μαθιός-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού θα δούμε τον Μαθιό στο πλάι του Αστέρη στο χειρουργείο. 

Αχ, αδερφάκια <3. Η Καλλιόπη βέβαια δεν ξέρουμε τι θα κάνει αν τα μάθει όλα αυτά…θα μας την ταράξετε πάλι!!! (εδώ γελάμε).

Ο Αστέρης μαθαίνοντας η υγεία της Αργυρώς είναι σε κρίσιμη κατάσταση χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Θέλει απεγνωσμένα να βρει τρόπο να τη βοηθήσει και για αυτό κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστώσει αν είναι συμβατός δότης ώστε να μπορέσει να τη σώσει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαθιός και Αστέρης φεύγουν για Ιταλία

Σασμός-Αργυρώ-

Τα αποτελέσματα όπως θα δούμε θα βγουν γρήγορα και είναι ενθαρρυντικά. Ο γιατρός τον ενημερώνει πως μόνο εκείνος μπορεί να δώσει ζωή στην Αργυρώ και ο Αστέρης χωρίς δεύτερη σκέψη του ζητά να προχωρήσει τις διαδικασίες.

Δείτε ακόμα Σασμός : Δείτε την Βασιλική νύφη – Φωτογραφίες

Σασμός-Αργυρώ-

Ωστόσο του θέτει έναν απαράβατο όρο. Να μη μάθει ποτέ κανένας ότι ο Αστέρης έγινε δότης για την Αργυρώ. Εκείνος σέβεται την επιθυμία του και η Μαρίνα δέχεται ένα τηλεφώνημα από το γιατρό και μαθαίνει τα ευχάριστα νέα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αιματοβαμμένο φινάλε: Φωτογραφίες από το τέλος

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Βρέθηκε μόσχευμα για την κ@ρη της υπάρχει όμως ένας όρος που η Μαρίνα πρέπει να δεχτεί. Δεν θα μάθει κανείς ποιος είναι ο δότης. Η Μαρίνα χωρίς δεύτερη σκέψη δέχεται και ενημερώνει σχετικά την Αργυρώ και τον Σταύρο. Το ζευγάρι για πρώτη φορά έπειτα από αρκετές ημέρες γιορτάζει τα καλά νέα και οι ελπίδες όλων αναζωπυρώνονται.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η επανασύνδεση Αστέρη Αργυρώ έρχεται πριν το β Κύκλο

Από την άλλη ο Αστέρης ενημερώνεται πώς θα πρέπει να έχει κάποιον στο πλευρό του την ημέρα του χειρουργείου καθώς αυτό θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα. Έτσι αποκαλύπτει στον Μαθιό τα σχέδια του ζητώντας να μην πει τίποτα στη μητέρα τους αλλά ούτε και στη Βασιλική.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης εκμυστηρεύεται ένα ένοχο μυστικό και η Βασιλική τα χάνει

Σασμός-Μαθιός-

Ο άντρας σοκαρισμένος καθησυχάζει τον αδερφό του πως όλα θα γίνουν όπως επιθυμεί αν και φοβάται εκείνος για την έκβαση της επέμβασης. Ωστόσο στέκεται στο πλευρό του. Η κρίσιμη ώρα πλησιάζει γεμίζοντας με φόβο την Αργυρώ.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Λίγες ημέρες αργότερα ο Μαθιός ανακοινώνει στη Βασιλική που θα πρέπει με τον Αστέρη να μεταβούν στην Ιταλία για μία επαγγελματική συνάντηση. Η ημέρα της επέμβασης φτάνει. Δύο χωριστές ομάδες ανθρώπων ενωμένες για ένα κοινό σκοπό φεύγουν για την Αθήνα.

Η αγωνία κορυφώνεται καθώς τα φώτα του χειρουργείου ανάβουν και η ζωή της Αργυρώς και του Αστέρη πρόκειται να αλλάξει για πάντα. Το χειρουργείο ολοκληρώνεται και η αγωνία όλων λαμβάνει τέλος καθώς είναι πετυχημένο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη φέρνει την μεγάλη ανατροπή

Τότε είναι που η Μαρίνα μαθαίνει την αλήθεια για το ποιος είναι ο μυστηριώδης άνθρωπος που έδωσε ζωή στην Αργυρώ και δεν μπορεί να το πιστέψει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close