Σασμός: Η Αιμιλία θέλει να ξαναγυρίσει στον Παύλο

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθως θα δούμε πως η Αιμιλία θέλει να ξαναγυρίσει στον Παύλο

Λέτε να είναι αυτή που θα βοηθήσει να σταματήσει το μίσος του Παύλου;

Η Αιμιλία (Γιώτα Φέστα) είναι εισαγγελέας με μία σπουδαία καριέρα. Είναι η πρώην σύζυγος του Παύλου Βρουλάκη και όταν ο Παύλος θεωρήθηκε νεκρός, η Αιμιλία κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια της να μαζέψεις  δύναμεις και να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

Δείτε ακόμη Σασμός : Ο Μυστικός αστυνομικός Λευτέρης Ορφανός φέρνει θύελλα

Σασμός: Η Αιμιλία θέλει να ξαναγυρίσει στον Παύλο

Τότε παντρεύτηκε το Δημήτρη μαραθάκη( Μάνο πετούση)

Σασμός: Η Αιμιλία θέλει να ξαναγυρίσει στον Παύλο

ενώ είναι στενή φίλη της Σόφιας (Νεκταρία Γιαννουδάκη)

Σασμός: Η Αιμιλία θέλει να ξαναγυρίσει στον Παύλο

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άνω Ποριά έχει στραφεί εναντίον της οικογένειας Σταματάκη.

παρόλο που ο γάμος της με το Δημήτρη είναι ήρεμος και ευτυχισμένος όταν ενημερώνεται πως ο Παύλος επέστρεψε τον συναντά κι όλα αλλάζουν.  Η Αιμιλία μαθαίνει την αλήθεια για το παρελθόν και παλιές πληγές ανοίγουν ξανά. Η Αιμιλία είναι ακόμη ερωτευμένη με τον Παύλο…

 Γιατί εξαφανίστηκε όμως ο Παύλος Bρουλάκης στη σειρά «Σασμός»; Τι τον οδήγησε μακριά από όλους και από τον τόπο του;

Ο ξάδερφος του Μάρκου Βρουλάκη “αναστήθηκε” από τους νεκρούς, αφού όλοι θεωρούσαν ότι είχε πεθάνει και είχε χαθεί στην θάλασσα. Επέστρεψε, όμως, για την κηδεία του Άγγελου προκειμένου να σταθεί στη Μαρίνα και την γιαγιά Ειρήνη.

Ο μόνος που γνώριζε τον λόγο της εξαφάνισης του ήταν ο παπά Μιχάλης, ο οποίος ήταν και συμμαθητής του. Και όχι μόνο ήξερε την αιτία, σύμφωνα  αλλά γνώριζε πως τόσο καιρό, ήταν ζωντανός.

Οι δύο γυναίκες δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους. Η έκπληξη, όμως, δε θα είναι ευχάριστη αφού γνωρίζουν ότι ο Παύλος δεν ήρθε για καλό στο χωριό. Διψάει για εκδίκηση και δε θέλει σε καμία περίπτωση να αφήσει τους Σταματάκηδες να κάνουν κουμάντο στο χωριό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ευθύμης Φαρμάκης κολλητός του Παύλου

Σασμός: Το πεθαμένο παιδί του Παύλου Βρουλάκη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η ανατροπή έρχεται απο τον Παπά Μιχάλη και την Καλλιόπη

Όλοι ξέρουν ότι ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει που θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και μπορεί να φέρει νέους θανάτους στο χωριό. Οι Βρουλάκηδες αναστατώνονται με τον Αντώνη Φραγκιαδάκη να προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του.

Η Καλλιόπη δε θα αργήσει να μάθει για τον ερχομό του Παύλου στο «Σασμό» και τότε σύντομα πολλά θα αλλάξουν.  πώς θα αντιδράσει η καπετάνισσα όταν δει τον φονιά του άντρα της;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close