Σασμός : Ο Μυστικός αστυνομικός Λευτέρης Ορφανός φέρνει θύελλα

Σασμός : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως 0 Μυστικός αστυνομικός Λευτέρης Ορφανός φέρνει θύελλα

Σε αγαπήσαμε σαν Μελέτη θα σε προσκυνήσουμε σαν ΛΕΥΤΕΡΗ ΓΕΡΟΝΤΙΔΑΚΗ ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΕ

 

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι η μεταγραφή-έκπληξη του Σασμού στον δεύτερο κύκλο. Ο αγαπημένος ηθοποιός που έγραψε ιστορία στις Άγριες Μέλισσες μπαίνει στη σειρά του Alpha που φέτος έσπασε τα κοντέρ τηλεθέασης.

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Άνω Ποριά έχει στραφεί εναντίον της οικογένειας Σταματάκη.

Σασμός : Ο Μυστικός αστυνομικός Λευτέρης Ορφανός φέρνει θύελλα

Δείτε επίσης : Σασμός: Το πεθαμένο παιδί του Παύλου Βρουλάκη

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι από τους ηθοποιούς με φαν κλαμπ στα social media και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό

Ο Λευτέρης Ορφανός (Γιώργος Γεροντιδάκης ), είναι ένας μυστικός αστυνομικός από τα κεντρικά της Αθήνας και θα μπει για τα καλά στη ζωή των ηρώων στην αγαπημένη σειρά Σασμός, στο B κύκλο τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Το πραγματικό του όνομα είναι  Γιώργος Βιδάλης.  Ο ίδιος ο Λευτέρης Ορφανός ,έχει μπει σε μυστική αποστολή τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη δίπλα στον Ευθύμη Φαρμάκη (Δημήτρης Αλεξανδρής) παρακολουθεί  τις κινήσεις του ,κερδίζει την εμπιστοσύνη το,υ και ενημερώνει τους ανωτέρους του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αποκλειστικό- Έτσι χωρίζουν Βασιλική Μαθιός

Σασμός : Ο Μυστικός αστυνομικός Λευτέρης Ορφανός φέρνει θύελλα

Δείτε ακόμη Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια : 1

Στόχος του είναι να ξεσκεπάσει όχι μόνο τον Φαρμάκη αλλά και το συνεργάτη του με τον οποίο κάνει λαθρεμπόριο όπλων.  Η ζωή του μπαίνει σε κίνδυνο πολλές φορές ,ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα τον δούμε να εντυπωσιάζεται και να ερωτεύεται.

Σασμός : Ο Μυστικός αστυνομικός Λευτέρης Ορφανός φέρνει θύελλα

Δείτε επίσης : Σασμός: Αργυρώ και Αστέρης φτάνουν στα άκρα

Ο Γεροντιδάκης θα τεθεί στη διάθεση του Αντώνη, ο οποίος εκτιμά το ήθος και την ακεραιότητά του. Πάντως, η παρουσία του θα προκαλέσει ταραχή σε πολλούς από τους πρωταγωνιστές.

Εκτός όμως από τα επαγγελματικά του, θα αναστατωθεί και η προσωπική ζωή του. Όπως διαρρέεται από το σενάριο, θα ζήσει στο χωριό έναν πολύ μεγάλο έρωτα.

Σασμός : Ο Μυστικός αστυνομικός Λευτέρης Ορφανός φέρνει θύελλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Το παιδί είναι Σταματάκης και θα το πάρουμε εμείς

Kανείς δεν αμφέβαλε ούτε για μία στιγμή πως ο μεγάλος έρωτας της Θεοδώρας στον Σασμό είναι ο Πετρής. Μετά τον θάνατό του, η Θεοδώρα κλείστηκε στον εαυτό της, έχασε το παιδί της και χώρισε με τον Γιώργη, ο οποίος της φέρθηκε με πολύ τρυφερό τρόπο λίγο πριν το διαζύγιο.

Ο χαμός του αγαπημένου της έκανε τη Θεοδώρα να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό. Αποχωρίστηκε το αυστηρό πρόσωπο και άρχισε να βλέπει τα πάντα με άλλο μάτι. Μέχρι και στον αδερφό της ξεκίνησε να φέρεται επιτέλους με όμορφο τρόπο, ενώ στήριξε απόλυτα την επιλογή του να είναι μαζί με την Κλαίρη.

Ένα από τα πρόσωπα στο οποίο θα εστιάσει την προσοχή του ο Λευτέρης Ορφανός  είναι και ο Μανόλης, καθώς πιστεύει πως ξέρει πολλά τόσο για τη δολοφονία του Στεφανή μιας και ήταν αυτόπτης μάρτυρας όσο και για τη δολοφονία του Άγγελου αφού ήταν και αυτός που τον βρήκε νεκρό μαζί με την Άσπα.

Σασμός : Ο Μυστικός αστυνομικός Λευτέρης Ορφανός φέρνει θύελλα

Δείτε ακόμη Σασμός : O Σταύρος απειλεί τον Αστέρη μετά το κέρατο

Κάπως έτσι, θα έρθει κοντά και με την αδερφή του, τη Θεοδώρα, η οποία θα προσπαθήσει να στηρίξει τον Μανόλη στην απίστευτη πίεση που θα του ασκήσει ο αστυνόμος. Οι δυο τους δε θα αργήσουν να γνωρίσουν τον έρωτα και το μόνο σίγουρο είναι πως η σχέση τους θα παρουσιάσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close