Σασμός: Η αποκάλυψη για τον φόνο του Άγγελου

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως την αποκάλυψη για τον φόνο του Άγγελου.

Άντε να βρεθεί καμιά άκρη βρε παιδιά…

Για τον αστυνόμο Αντώνη Φραγκιαδάκη το βάλε μου δύσκολα είναι συνώνυμο της ύπαρξης του, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα ερωτικά. Ακόμη δεν έχει καταφέρει να βάλει στεφάνι στην λατρεμένη του Μαρίνα.

Πάνω που το πολύπαθο ζευγάρι θα ζούσε την ευτυχία, δίνοντας γαμήλιους όρκους ενώπιον θεού και ανθρώπων, ένα ακόμη φονικό Βρουλάκη ανατρέπει τα πάντα!

Σάσμός-Άγγελος

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός θα πάρει την κηδεμονία του μικρού Πετρή

Στα τελευταία καρέ του πρώτου κύκλου, είδαμε τον Μαθιό να συλλαμβάνεται ντυμένος γαμπρός και έτοιμος να παντρευτεί την αγαπημένη του Βασιλική.

Πάνω που η οικογένεια με μπροστάρρισα την Καλλιόπη ετοιμαζόταν για την εκκλησία, εμφανίζεται ο αστυνόμος Φραγκιαδάκης με τους αστυνομικούς και συλλαμβάνει τον Μαθιό για το φόνο του Άγγελου Βρουλάκη.

Σασμός: Ο Μαθιός τρελαίνεται λίγο πριν το τέλος του

Δείτε ακόμη Σασμός: Το τραγικό τέλος των Σταματάκηδων

Ο Μαθιός κανονικά θα έπρεπε να συλληφθεί για τον φονικό του Στεφανή αλλά κανείς δεν γνωρίζει την αλήθεια πλην του Μανώλη, που είναι και αυτόπτης μάρτυρας, του αδικοχαμένου Άγγελου και της Καλλιόπης.

Όταν το μαθαίνει ο Άγγελος από τον Μανώλη, που δεν αντέχει άλλο τις τύψεις από αυτό το ένοχο μυστικό, επισκέπτεται την Καλλιόπη και της το λέει για να την τρομοκρατήσει.

Σασμός: Ο Μανώλης εξομολογείται το μυστικό του στον καθηγητή

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα θα φορέσει ξανά νυφικό;

Η καπετάνισσα, όμως, που έχει δει τόσες φορές τον χάρο να θερίζει την οικογένειά της, σιγά που θα σκιαζόταν… Πέρνα στην αντεπίθεση, αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα. Ο Άγγελος πρέπει να βγει από τη μέση. Παίρνει κρυφά τα κλειδιά του ο Μαθιού για να πάει στο σπίτι του Άγγελου.

Του στήνει καρτέρι και τον τραυματίζει, αλλά δεν τον σκοτώνει. Φεύγει όσο πιο γρήγορα μπορεί από τον τόπο της επίθεσης, πιστεύοντας πως έχει ξεμπερδέψει οριστικά με τον Βρουλάκη, που της πήρε σχεδόν όλη την περιουσία και απειλεί να αφανίσει τον πρωτότοκο γιο της.

Θανάσης Πατριαρχέας: Πατέρας για τρίτη φορά ο «Άγγελος»! (εικόνα)

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης χάνει το μυαλό του και φεύγει για Αμερική

Δεν ήταν, όμως, η μόνη που επιζητούσε την εξόντωση του Άγγελου. Ήταν και ο Κώστας. Στη φυλακή είχε μάθει για το ειδύλλιο της Άσπας με τον Άγγελο. Το πλήγμα στον εγωισμό του είναι συναρπαστικό. Κακοποιούσε την Άσπα, ήταν κτήμα του, το λάφυρο του.

Αυτός που τολμούσε να την πάρει θα το πληρώσει με τη ζωή του και η Άσπα θα πληρώσει για τις απιστίες της. Ο Κώστας, σύμφωνα με το Τηλεθεατή, εκτός εαυτού, σκοτώνει τον Άγγελο.

Σασμός: Ο Κώστας γυρνάει και διεκδικεί την Άσπα

Δείτε ακόμη Σασμος: Μαρίνα και Αντώνης σε ένα φριχτό αδιέξοδο

Η Καλλιόπη, βλέποντας ότι συλλαμβάνεται ο γιος της, πηγαίνει στο τμήμα και παραδίδεται στον αστυνόμο Φραγκιαδάκη, έχοντας μαζί της τα στοιχεία που την ενοχοποιούν. Ο αστυνόμος αφήνει ελεύθερο τον Μαθιό και συλλαμβάνεται την Καλλιόπη.

Στην ανάκριση, επιβεβαιώνει αυτό που του λέει το έμπειρο αστυνομικό ένστικτο του: η Καλλιόπη δεν είναι η φόνισσα του Άγγελου. Ναι μεν τον τραυμάτισε, αλλά στη συνέχεια κάποιος άλλος τον σκότωσε…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close