Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αργυρώ δακρυσμένη αποκαλύπτει τα συναισθήματα της στον Αστέρη ένα βήμα πριν φύγει.

Καλά έκανες Αργυρώ μου γιατί τόσο καιρό τίποτα δεν έκανες…

Μια σπαρακτική σκηνή έρχεται για να μας λυγίσει. Ο Αστέρης και η Αργυρώ θα έχουν μία ανατριχιαστική συζήτηση στο αεροδρόμιο, λίγο πριν ο πρωταγωνιστής αφήσει για πάντα την Κρήτη, στη σειρά Σασμός.

Ο Αστέρης είναι αποφασισμένος να φύγει από την Ελλάδα. Το Μόναχο αποτελεί τη μοναδική του λύση. Θα πάει να μείνει και να δουλέψει εκεί, αφήνοντας την Αργυρώ σε ησυχία. Μόνο που, αυτή η κίνηση δε θα χαροποιήσει κανέναν…

Δείτε ακόμη Σασμός: Αστέρης και Καλλιόπη μαθαίνουν για το παιδί από τον Σταύρο

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Το μυστικό που διαλύει την ζωή της Μαρίνας

Από τη μία πλευρά, η Αργυρώ σκέφτεται πως εάν ο Αστέρης φύγει, τότε θα καταφέρει να τον ξεπεράσει. Βέβαια, από την άλλη βυθίζεται στο απόλυτο κενό, καθώς ο Αστέρης είναι ο άντρας που αγάπησε όσο κανέναν.

Η μεγάλη ημέρα πλησιάζει και ο Αστέρης ετοιμάζει τις βαλίτσες του. Την ίδια μέρα, ετοιμάζεται και ο Σταύρος να φύγει στα Γιάννενα, δίνοντας χρόνο και χώρο στην Αργυρώ να σκεφτεί το μέλλον τους.

Δείτε ακόμη Σασμός: Παντελής και Άννα γνωρίζουν τον Λευτέρη

Σασμός: Η Αργυρώ και ο Αστέρης θα είναι μαζί για να γίνει ο Σασμός

Δείτε ακόμη Σασμός: Εντολή θανάτου για τον Αντώνη Φριαγκιαδάκη

Η Αργυρώ, διαλυμένη, τρέχει στο αεροδρόμιο. Ενώ όλοι περιμένουν πως θα αγκαλιάσει τον Σταύρο, εκείνη κατευθύνεται στις αναχωρήσεις για Γερμανία. Βλέπει τον Αστέρη μπροστά της με την βαλίτσα και ξεσπά σε κλάματα.

Ο Αστέρης διακρίνει την Αργυρώ στο αεροδρόμιο δακρυσμένη και καταρρέει, στη σειρά Σασμός. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, η Αργυρώ θα πέσει στην αγκαλιά του και θα του αποκαλύψει τα συναισθήματά της…

Δείτε ακόμη Σασμός : Δειτε το καφενείο του Παντελή – Πού βρίσκεται στην Αττική και τι είναι στην πραγματικότητα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης θα χάσει το μυαλό του ξανά

Τότε είναι που όλα θα αλλάξουν.. Μήπως ο Αστέρης δεν πρέπει να φύγει τελικά; Αυτή η σκέψη του τρώει τα σωθικά. Μήπως πρέπει να μείνει πίσω και να προσπαθήσει να την διεκδικήσει; Η συνάντηση αυτή θα είναι καθοριστική για το ζευγάρι.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close