Σασμός-Παντελής-Λευτέρης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Παντελής και Άννα γνωρίζουν τον Λευτέρη.

Να η γνωριμία με τα πεθερικά…

Μπορεί ο Λευτέρης να βρίσκεται πνιγμένος μέχρι τον λαιμό λόγω του Ευθύμη για τον Φραγκιαδάκη αλλά υπάρχει και η ηρεμία στην ζωή του, τις στιγμές κυρίως που βρίσκεται μαζί με τον Θεοδώρα, μιας και ο έρωτας τους μεγαλώνει μέρα με την μέρα!

Δείτε ακόμη Σασμός: Εντολή θανάτου για τον Αντώνη Φριαγκιαδάκη

Σασμός-Λευτέρης

Δείτε ακόμη Σασμός : Δειτε το καφενείο του Παντελή  Πού βρίσκεται στην Αττική και τι είναι στην πραγματικότητα

Δεν θα αργήσει λοιπόν η μέρα, που εκείνη θα αποφασίσει πως ήρθε η ώρα ο Παντελής και η Άννα να δουν τέλος πάντων ποιος είναι ο άνθρωπος για τον οποίο ξαναγέλασε η κόρη τους, έπειτα από τις πίκρες και τα βάσανα που πέρασε στο παρελθόν, τόσο με τον θάνατο του Πετρή όσο και με το διαζύγιό της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης θα χάσει το μυαλό του ξανά

Σασμός: Ο Παντελής γνωρίζει την Κλαίρη & σαστίζει

Δείτε ακόμη Σασμός: Παύλος στέλνει απειλητικό μήνυμα στο γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής

Μπορεί οι δυο τους να είναι μαζί πολύ λίγο καιρό, και τα προβλήματα να τους έχουν κυριεύσει μιας και τα ψέματά του ήρθαν στο φως, ωστόσο εκείνη τον συγχωρεί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Το μυστικό της γιαγιάς Ειρήνης για να μην ξεσπάσει ο πόλεμος

Δείτε ακόμη Σασμός: Τέλος η σειρά απο τον ALPHA

Έτσι, αποφασίζει στα επόμενα επεισόδια να τον γνωρίσει στους γονείς της, σύμφωνα με το tv24, οι οποίοι θα ενθουσιαστούν μαζί του και θα στηρίξουν την κόρη τους καθώς θεωρούν πως στα μάτια του βγήκε τον άνθρωπό της!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close