Σασμός-Μανώλης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο  Μανώλης θα χάσει το μυαλό του ξανά.

Αμάν ρε Μανώλη αγόρι μου όλο προβλήματα βγάζεις…

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις η Κατερίνα ενημερώνει τον Μανόλη για την κατάσταση του παπά Μιχάλη, στο «Σασμό» και τον γεμίζει με τύψεις. Οι Ερινύες ποτέ δε θα σταματήσουν να κυνηγούν τον Αγγελάκη, αφού για ακόμη μια φορά οι ενοχές τον πνίγουν.

Ύστερα από αρκετό καιρό αποφασίζει να μοιραστεί το μυστικό του που του έχει βαρύνει την καρδιά, αλλά δε θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Παύλος στέλνει απειλητικό μήνυμα στο γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Το μυστικό της γιαγιάς Ειρήνης για να μην ξεσπάσει ο πόλεμος

Ο Μανόλης, ύστερα από την παρότρυνση του Αντώνη, αποφασίζει να εξομολογηθεί στον παπά Μιχάλη την αλήθεια. Του εξιστορεί όλη τη δολοφονία του Στεφανή και πως είδε τον Μαθιό να τον σκοτώνει εν ψυχρώ.

Αυτό το μυστικό, όμως, είναι πολύ βαρύ και ούτε ο παπά Μιχάλης δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Το άγχος είναι μεγάλο και βαρύ. Η υγεία του επιδεινώνεται. Ο παπά Μιχάλης θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει το μυστικό του Μανόλη κρυφό, αλλά δε θα αργήσει να τρελαθεί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Τέλος η σειρά απο τον ALPHA

Σασμός-παπά Μιχάλης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος σκηνοθέτησε τον πνιγμό του γιου του

Έτσι, αποφασίζει να κλειστεί σε μοναστήρι και να απομακρυνθεί από τους χωριανούς. Η Κατερίνα θα ενημερώσει τον Μανόλη γι’ αυτήν την εξέλιξη, στο «Σασμό», και γρήγορα ο Μανόλης θα ρίξει το φταίξιμο στον εαυτό του, γι’ ακόμη μια φορά.

Δείτε ακόμη Σασμός: Παύλος και Μαθιός θα συμφιλιωθούν

Σασμός: Ο Μανώλης εξομολογείται το μυστικό του στον καθηγητή

Δείτε ακόμη Σασμός: Αντώνης και Ευθύμης θα βρεθούν αντιμέτωποι

Η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει κι ο Μανόλης θα χάσει το μυαλό του ξανά. Την ίδια στιγμή, ο Αντώνης καραδοκεί και αμέσως καταλαβαίνει πως ο παπάς έχει σοβαρό λόγο που έχει εξαφανιστεί. Θα καταφέρει να μάθει την αλήθεια;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close