Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Αργυρώ δεν επιστρέφει στα Γιάννενα αν δεν δει τον Αστέρη να σαπίζει στην φυλακή. 

Γι’ αυτό δεν επιστρέφει στα Γιάννενα ή γιατί της πονάει το δοντάκι και ο Σταύρος…δεν είναι καλός οδοντίατρος; (γκούχου γκούχου)

Η Αργυρώ και η Μαρίνα ήθελαν να γίνει η δίκη και να βρουν δικαίωση για τον θάνατο του Πέτρου. Όμως η κατάθεση της Σεμίνας ανατρέπει τα δεδομένα και ο Αστέρης αθωώνεται ενώ κανείς δεν το περίμενε. Αυτό είναι άλλη μία μαχαιριά στην οικογένεια των Βρουλάκηδων που βλέπουν τον φονιά του Πέτρου να βγαίνει από την φυλακή.

Σασμός-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική λέει “όχι” στην πρόταση γάμου του Μαθιού

Πριν από όλα αυτά η Μαρίνα και η Αργυρώ είχαν πει ότι θα κάτσουν στην Κρήτη, μέχρι να τελειώσει η δίκη και στην συνέχεια θα επέστρεφαν στα Γιάννενα, που πλέον είναι η βάση τους. Όμως αυτό δεν ισχύει για την Αργυρώ που μετά την αθώωση του Αστέρη δεν πρόκειται να γυρίσει στα Γιάννενα, αν δεν τον δει να σαπίζει στην φυλακή.

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης καταρρέει όταν βλέπει την Αργυρώ με τον Σταύρο

Η Αργυρώ κάνει έφεση για να δικαστεί και πάλι ο Αστέρης και αυτή τη φορά να μπει στην φυλακή και να λάβει την τιμωρία που του άξιζε. Η Μαρίνα βλέποντας πόσο καταστρέφει την κόρη της όλο αυτό, προσπαθεί με νύχια και με δόντια να την πείσει να γυρίσουν στα Γιάννενα. Μάταια όμως.

Δείτε ακόμα Σασμός: Έτσι θα μάθει ο Νικηφόρος πως ο δολοφόνος του πατέρα του είναι ο Μαθιός

Σασμός-Αστέρης-

Η Αργυρώ θέλει να πάρει εκδίκηση για τον άδικο χαμό του αδερφού της και δεν πρόκειται να ηρεμήσει αν δεν δει τον Αστέρη να σαπίζει στην φυλακή. Παρά τις πιέσεις της Μαρίνας λοιπόν, η Αργυρώ δεν πρόκειται να επιστρέψει στα Γιάννενα. Σύντομα τουλάχιστον. Αναμένουμε για την συνέχεια.

Σασμός-Μαρίνα-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close