Σασμός: Οι Βρουλάκηδες γίνονται εχθροί της Σεμίνας

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συνταρακτικές αφού οι Βρουλάκηδες γίνονται εχθροί της Σεμίνας. 

Αν πούμε ότι δεν το περιμέναμε, θα είναι ψέμα. Σεμίνα πουλάκι μου, τι τραβάς κι εσύ επειδή είσαι ειλικρινής.

Οι αρχές φέρνουν σε δύσκολη θέση την Σεμίνα μετά την δίκη του Αστέρη. Η Σεμίνα αποφασίζει να αποκαλύψει όλη την αλήθεια στο δικαστήριο για την ημέρα του φρικτού φονικού που άλλαξε τις ζωές όλων. Ο Αστέρης μπορεί να ήταν καταδικασμένος όμως η Σεμίνα εμφανίζεται από το πουθενά στην δίκη.

Δείτε ακόμα Σασμός: 3 φόνοι μέχρι το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου

Σασμός-οι-Βρουλάκηδες-γίνονται-εχθροί-της-Σεμίνας-

Δείτε ακόμη Σασμός: Αστέρη, μείνε μακριά από την κόρη μου και το παιδί της

Φαίνεται πως η νεαρή φέρνει την απόλυτη ανατροπή αφού ομολογεί μπροστά σε όλους πως εκείνη την φρικτή μέρα ήταν μαζί με τον Πετρή και είδε με τα μάτια της τον αγαπημένο της να χάνει την ζωή του στο χώμα. Οι ένορκοι τότε την ρωτούν πως πέθανε ο Πέτρος Βρουλάκης.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αστέρης και Άγγελος για πρώτη φορά αντιμέτωποι

Εκείνη λοιπόν αποκαλύπτει όλη την αλήθεια. Εξηγεί πως έφυγε από την ζωή ύστερα από δικό του λάθος. Ο Πετρής ήταν αυτός που απείλησε τον Αστέρη πάνω σε μία συμπλοκή και πως η σφαίρα τον βρήκε στο στήθος. Ο Αστέρης προσπάθησε να τον επαναφέρει αλλά ήταν πλέον αργά.

Σασμός-οι-Βρουλάκηδες-γίνονται-εχθροί-της-Σεμίνας-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ κάνει έφεση για να μπει ο Αστέρης φυλακή

Φυσικά οι Βρουλάκηδες εξοργίζονται με όσα ακούνε να καταθέτει η κοπέλα του Πετρή. Ο Αστέρη αθωώνεται και οι Βρουλάκηδες θεωρούν ότι η Σεμίνα είναι υπεύθυνη γι’ αυτό. Την ίδια στιγμή η Σεμίνα έρχεται σε ακόμη πιο δύσκολη θέση αφού περνά από διάφορες εξετάσεις μετά την δίκη.

Σασμός-οι-Βρουλάκηδες-γίνονται-εχθροί-της-Σεμίνας-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης βλέπει για πρώτη φορά τον γιο του

Οι ένορκοι έχουν ως στόχο να εξακριβώσουν πως ήταν όντως εκείνη την μέρα μπροστά στο φονικό, μέσα από αποτυπώματα και αποδεικτικά στοιχεία. Αυτό φέρνει άσχημες αναμνήσεις στην Σεμίνα που πολύ θέλει να αποχωριστεί για πάντα.

Σασμός-οι-Βρουλάκηδες-γίνονται-εχθροί-της-Σεμίνας-

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια :130 , 131 , 132

Οι επόμενες μέρες για την Σεμίνα είναι δύσκολες. Από την μία βιώνει ξανά και ξανά τις πιο συνταρακτικές στιγμές της ζωής της και από την άλλη οι οικογένεια του δικού της ανθρώπου την αντιμετωπίζει πλέον σαν εχθρό της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close