Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού η Βασιλική λέει “όχι” στην πρόταση γάμου του Μαθιού.

Με λίγα λόγια φίλες και φίλοι ο Μαθιός τρώει χυλόπιτα. Πάμε παρακάτω.Γιάτι βρε Βασιλικούλα; Παλικάρι δύο μέτρα!!!!

Ο Μαθιός και η Βασιλική πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού τα πράγματα ξεκινούν να μπαίνουν και πάλι σε μία σειρά. Ο Αστέρης βγήκε από την φυλακή και είναι χαρούμενοι που τον έχουν και πάλι κοντά τους, ο Νικηφόρος ξέρει για την σχέση τους και η Βασιλική ασχολείται επαγγελματικά με κάτι που της αρέσει.

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός-

Στο μεταξύ ο Αμερικάνος έχει πάρει πάνω του τον φόνο του Στεφανή και αυτό κάνει τον Μαθιό να νιώθει ανακούφιση, αφού νιώθει πως έχει φυλάξει για τα καλά τα νώτα του και το ένοχο μυστικό του δεν θα μαθευτεί ποτέ.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης καταρρέει όταν βλέπει την Αργυρώ με τον Σταύρο

Αφού όλα έχουν μπει σε μία σειρά ο Μαθιός σκέφτεται πως δεν υπάρχει κανένας λόγος και κανένα εμπόδιο να μην μπορούν πλέον να περάσουν στο επόμενο βήμα. Θέλει να επισημοποιήσει την σχέση τους με έναν γάμο και δεν αργεί να κάνει την πρόταση στην Βασιλική.

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Για τη Μαρίνα η Δέσποινα δεν θα γίνει ποτέ Κατερίνα

Κανένα εμπόδιο, εκτός της Βασιλικής, που δεν νιώθει ακόμη έτοιμη να προχωρήσει σε αυτό το βήμα. Φοβάται τις αντιδράσεις του χωριού που ο δεύτερος σύζυγός της είναι ξάδερφος του μακαρίτη του άντρα της. Ο Μαθιός όμως δεν πτοείται. Την πιέζει να μην δίνει σημασία στα λόγια του χωριού.

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Έτσι θα μάθει ο Νικηφόρος πως ο δολοφόνος του πατέρα του είναι ο Μαθιός

Οι πιέσεις που δέχεται από τον Μαθιό κάνουν την Βασιλική να δυσαρεστεί. Η νέα της δουλειά πηγαίνει πολύ καλά και έχει την ανάγκη να βρει τα πατήματά της, να βάλει όρια και να βρει τις ισορροπίες της. Αρνείται λοιπόν να παντρευτεί τον Μαθιό παρόλο που τον αγαπάει πολύ.

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Άσπα αποφασίζει να τα παρατήσει όλα για τον Άγγελο

Ο Μαθιός όμως συνεχίζει να την πιέζει στο θέμα του γάμου και φαίνεται πως αυτή του η πιεστική συμπεριφορά θα κάνει την σχέση τους να περάσει μεγάλη κρίση με τους πρώτους μικρούς καυγάδες να ξεσπούν ανάμεσα στο ζευγάρι.

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close