Σασμός-Αργυρώ-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Αργυρώ φεύγει για Αυστραλία με το παιδί.

Δεν ζητάμε πολλά. Μόνο να δούμε ΜΑΖΙ και ΚΑΛΑ την Αργυρώ και τον Αστέρη. ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ;

Η προτροπή του Παύλου στην Αργυρώ να φύγει με το παιδί στην Αυστραλία δεν μπορεί να βγει απ’ τη σκέψη της ενώ ο Αστέρης ελπίζει ακόμα σε μία απάντηση που θα αργήσει καθώς ο Σταύρος για πρώτη φορά άρχισε να θυμάται.

Η Αργυρώ αποκαλύπτει στην Μαρίνα ότι ο Παύλος την πιέζει απαιτώντας να φύγει με τον Πετρή για την Αυστραλία ώστε να είναι μακριά από τον Αστέρη. Στο μεταξύ φτάνει η κρίσιμη ώρα που ο Αντώνης μπαίνει στο χειρουργείο.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 102 , 103 , 104 , 105 , 106

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Πατέρας του Σταύρου έρχεται για να απειλήσει την Αργυρώ

Η Μαρίνα αγωνιά για το αν ο αγαπημένος της θα τα καταφέρει να βγει ζωντανός από αυτό. Κατά τη διάρκεια διάρκεια της επέμβασης σταματάει η καρδιά του και οι γιατροί προσπαθούν να τον επαναφέρουν με κάθε τρόπο.

Ευτυχώς τα καταφέρνουν και  ο Αντώνη σώζεται και μεταφέρεται στην εντατική. Η Αργυρώ με αναφιλητά ανακοινώνει στον Αστέρη ότι θα φύγει με  τον Πετρή για την Αυστραλία υποκύπτοντας τις ασφυκτικές πιέσεις του θείου της Παύλου.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Φαρμάκης πάει στο νοσοκομείο που έχουν τον Αντώνη

Σασμός-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Φαρμάκης διαβάζει το γράμμα του Κώστα και εκβιάζει τον Μαθιό

Ο Σταύρος βγαίνει απ’ το νοσοκομείο και επιστρέφει στο σπίτι έχοντας στο πλευρό του τον πατέρα του, Μήτσο, ο όποιος έχει έρθει στην Κρήτη από τα Γιάννενα και το Βαγγέλη. Η Αργυρώ περιμένει τα χειρότερα καθώς όταν τον είχε επισκεφτεί στο νοσοκομείο είχε μείνει σοκαρισμένη από την επίθεση που είχε δεχτεί.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μεγάλη ανατροπή – Το όπλο λείπει απ’ την κρυψώνα

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα πάει να σκοτώσει τον Φαρμάκη

Στο μεταξύ η μνήμη του Σταύρου έχει επανέλθει πλήρως και το μίσος του για την Αργυρώ είναι απύθμενο. Ο πατέρας του Σταύρου ακούει την πλευρά του γιου του για όσα έχουν συμβεί ωστόσο αποφασίζει να βρει τη Μαρίνα και την Αργυρώ για να ακούσει και την δική τους πλευρά. Οι δύο γυναίκες του αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια. Πώς θα αντιδράσει ο πατέρας του Σταύρου;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close