Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αργυρώ λυγίζει από τον έρωτά της και απομακρύνεται από τον Σταύρο.

#ΑΑ IS BACK

Ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς του Αlpha επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους τηλεθεατές. Ανάμεσα σε άλλα θα δούμε τον γάμο του Σταύρου και της Αργυρώς να περνάει κρίση μιας και η αγάπη που νιώθει για τον Αστέρη θα μπει ανάμεσά τους προκαλώντας την έκρηξη του Σταύρου.

Η Αργυρώ, μετά τον θάνατο του Πετρή, είδε τη ζωή της να αλλάζει και η απόφασή της να μετακομίσει στα Γιάννενα την έφερε αντιμέτωπη με μία σειρά σημαντικών αποφάσεων.

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμη Σασμος: Ο Νικηφόρος λυσσασμένος ορκίζεται εκδίκηση

Ο γάμος της με τον Σταύρο και η θέληση εκείνου να την προστατεύσει και να αναγνωρίσει το παιδί της σαν δικό του της έδωσε την ελπίδα πως θα καταφέρει να διαγράψει το παρελθόν της. Ωστόσο, στα νέα επεισόδια της σειράς, που αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, όλα θα αλλάξουν και πάλι και η ζωή της Αργυρώς θα ανατραπεί.

Όσο κι αν παλεύει να βγάλει από τη ζωή της και το μυαλό της τον Αστέρη, δεν τα καταφέρνει. Παρά το θυμό που νιώθει τόσο για εκείνον όσο και για την οικογένεια του, τα αισθήματα αγάπης εξακολουθεί να τρέφει ξεπερνούν κάθε φραγμό που προσπαθεί να βάλει απέναντι του.

Σασμός: Ο Σταύρος εξαγριωμένος χωρίζει την Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμος: Η Βασιλική πέφτει νεκρή απο τα χέρια του Παύλου Βρουλάκη

Μετά τον θάνατο του Άγγελου, η Αργυρώ χάνει και πάλι τις ισορροπίες και ο Σταύρος προσπαθεί να τη στηρίξει. Ωστόσο, τα μηνύματα που της στέλνει ο Αστέρης αλλά και οι τυχαίες συναντήσεις τους την κάνουν γρήγορα να καταλάβει πως η καρδιά της πάντα θα ανήκει σε εκείνον και λυγίζει.

Όσο και να προσπαθεί να διατηρήσει το γάμο της με τον Σταύρο, δεν τα καταφέρνει. Εκείνος θα αρχίσει να διαπιστώνει πως η Αργυρώ απομακρύνεται από κοντά του. Και ξέρει καλά πως ο λόγος είναι ο Αστέρης και πάντα η σκιά του θα βρίσκεται ανάμεσα τους.

Σασμός: Αργυρώ και γιαγιά Ειρήνη σε τραγική κατάσταση

Δείτε ακόμη Σασμός: Έτσι θα πεθάνει η Βασιλική και η Καλλιόπη

Μπορεί εκείνη να προσπαθεί να πείσει την οικογένειά της πως τον μισεί για τον πόνο που τους προκάλεσε, αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Σταύρος αντιλαμβάνεται πως δεν θα νιώσει ποτέ για εκείνον όπως ένιωσε για τον Αστέρη, ο οποίος είναι ο πατέρας του μικρού Πετρή, και όσο και να προσπαθεί δεν θα την κάνει ποτέ να δοθεί ολοκληρωτικά σε εκείνον και τη σχέση τους.

Όπως θα παρακολουθήσουμε, μπορεί ο Σταύρος όλο αυτό το διάστημα να προσπαθούσε να σταθεί στο πλευρό της, όμως δεν θα αντέξει πια τη συμπεριφορά της. Τα σύννεφα στον γάμο τους δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν και ο Σταύρος θα είναι διατεθειμένος να έρχεται πάντα δεύτερος στη ζωή της.

Σασμός: Η Αργυρώ καταλαβαίνει το ψέμα του Αστέρη και ξεσπά πάνω του εξαγριωμένη

Δείτε ακόμη Σασμός: Συνάδελφος του Αντώνη σκοτώνει τον Μαθιό

Από την άλλη, νιώθει οργή και για τον Αστέρη, ο οποίος κατάφερε με ψεύτικο όνομα να τον κοροϊδέψει προκειμένου να μαθαίνει νέα για την Αργυρώ. Οι δυο τους δεν θα αργήσουν να έρθουν ξανά σε έντονη αντιπαράθεση.

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, και όσο ο καιρός θα κυλάει, τόσο ο γάμος της Αργυρώς και του Σταύρου θα περνάει κρίση και τίποτα πια δεν θα θυμίζει τις ευτυχισμένες στιγμές που ζούσαν μακριά απ’ όλους στα Γιάννενα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close