Σασμός: Η Αργυρώ μιλά στο τηλέφωνο με τον Αστέρη και ο Σταύρος λυσσάει

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Αργυρώ μιλά στο τηλέφωνο με τον Αστέρη και ο Σταύρος λυσσάει.

Λυυσσααα…Τι έγινε Σταύρο; Εγώ στα έλεγα…

Ήταν φίλοι, όμως στον νέο κύκλο θα δούμε… τα αίματα να ανάβουν όταν θα συναντηθούν ξανά μετά τη σύλληψή του Μαθιού, που συνδέεται άμεσα με τη διαμάχη Βρουλάκηδων – Σταματάκηδων.

Τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο της δημοφιλούς σειράς έχουν ξεκινήσει έπειτα από μία ανάπαυλα τον Ιούνιο, ενώ θα διακοπούν και πάλι για δύο εβδομάδες τον Αύγουστο.

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο αστυνόμος συλλαμβάνει Μαθιό και Καλλιόπη

Στόχος (όπως και όλων των υπολοίπων παραγωγών) είναι να έχουν έτοιμα αρκετά επεισόδια για τη σεζόν 2022-2023, που όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια θα ξεκινήσει πολύ νωρίς.

Ειδικά στο Σασμό υπάρχουν και αρκετές σκηνές που κρατήθηκαν από τον α’ κύκλο, αφού στο μοντάζ των τελευταίων επεισοδίων της σεζόν δόθηκε μεγαλύτερη βαρύτητα στον γάμο Μάθιου – Βασιλικής και στη δολοφονική επίθεση στον Άγγελο…

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα βγάζει τον Μαθιό απο την φυλακή

Η σύλληψη του Μαθιού και η δολοφονία του Άγγελου φέρνουν ξανά στην επιφάνεια την κόντρα των Βρουλάκηδων με τους Σταματάκηδες που στην ουσία δεν σταμάτησε ποτέ…

Ο Σταύρος ο οποίος ποτέ δεν κατάπιε την κοροϊδία του Αστέρη, που του είχε παρουσιαστεί σαν Χρήστος, μαθαίνει και για το τηλεφώνημα που έκανε ο… πρώην φίλος του στην Αργυρώ!

Σασμός: Αργυρώ Συγχώρα με-Ο Αστέρης κάνει την κίνηση ματ

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη πεθαίνει από τύψεις

Αυτό, σε συνδυασμό με την αλλαγή συμπεριφοράς της συζύγου του, τον κάνει να χάσει τον έλεγχο και θα θελήσει να αναμετρηθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον αντίζηλο του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close