Σασμός: Ο Σασμός των αλλαγών

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο αστυνόμος συλλαμβάνει Μαθιό και Καλλιόπη

Εγώ μόνο και μόνο που μπαίνει ο Γεροντιδάκης θα μείνω εδώ…

Το Φύγε εσύ, έλα εσύ!, που θα έλεγε και ο αξέχαστος Βλάσσης Μπονάτσος, γίνεται αυτές τις ημέρες στον Σασμό του Alpha, αφού η ομάδα παραγωγής κλείνει τα πρόσωπα που θα έρθουν να ενταχθούν στο νέο κύκλο επεισοδίων.

Την ίδια στιγμή, όμως, κουβεντιάζει και με τους πρωταγωνιστές, με εκείνους που σκοπεύει να αποχαιρετήσει οριστικά στα πρώτα επεισόδια της σεζόν. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει ο Στέλιος Μάινας, ο οποίος δεν είναι στη συνέχεια του Νησιού, στο Μία νύχτα του Αυγούστου της ΕΡΤ, δηλαδή, κι έτσι αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση του Γ. Καραγιάννη και να μπει στο Σασμό.

 

Σασμός: Ο διεφθαρμένος αστυνομικός

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα βγάζει τον Μαθιό απο την φυλακή

Εκεί ενσάρκωση τον Παύλο Βρουλάκη, ανιψιό της γιαγιάς Ειρήνης, που θα καταφθάσει στην Άνω Ποριά λίγο μετά στην κηδεία του Άγγελου.

Ο ερχομός του, ωστόσο, δεν θα φέρει μόνο χαρές στην οικογένεια της Μαριάννας και της Αργυρώς, αλλά και προβλήματα, αφού οι αντιλήψεις του σχετικά με την βεντέντα της οικογένειας με τους Σταματάκηδες έχουν μένει αναλλοίωτες στο πέρασμα των χρόνων!

Με λίγα λόγια, τους μισεί θανάσιμα και θέλει να τους ξεκληρίσει όλους! Βέβαια, δεν θα έρθει μόνος, αφού στο νησί θα εμφανιστούν ξανά η πρώην γυναίκα του Γιώτα Φέστα και ο τωρινός της σύζυγος Μάνος Πετούσης.

Σασμός: Ο Σασμός των αλλαγών

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη πεθαίνει από τύψεις

Ένας άλλος νεοφερμένος θα είναι, όπως σας γράψαμε και στα προηγούμενα spoiler, ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο οποίος θα εμφανιστεί από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του νέου κύκλου.

Ο πρώην Μελέτης του Διαφανίου θα υποδυθεί έναν αστυνομικό που θα συνεργαστεί με τον Αντώνη και θα βοηθήσει στη σύλληψη Μαθιού και Καλλιόπης.

Σασμός: Έτσι θα είναι το πρώτο επεισόδιο της σειράς

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης θέλει να χωρίσει Μαρίνα Αντώνη

Στους νέους κακούς της σειράς θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και τον Δημήτρη Αλεξανδρή, ο οποίος θα υποδύεται έναν άνθρωπο της μαφίας… Όσο για το ποιοι φεύγουν;

Σασμός: Έτσι θα είναι το πρώτο επεισόδιο της σειράς

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο έμπορος όπλων εισβάλει στην Κρήτη

Ο Άγγελος ήδη αποτελεί παρελθόν, με τον Θανάση Πατριαρχέα να εμφανίζεται πλέον μόνο σε λίγα flashbacks, ενώ κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τον Κώστα (Δημήτρης Γεωργαλάς), ο οποίος θα μπει στη φυλακή για το φόνο του.

Σασμός: Ο Σασμός των αλλαγών

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι Σταματάκηδες δέχονται επίθεση

Η έκπληξη θα είναι ο χωρισμός Αργυρώ και Σταυρού (Γιώργος Χριστοδούλου) αφού εκείνος θα αντιληφθεί πως η σύζυγος του δεν είναι ερωτευμένη μαζί του.

Σασμός: Ο Σασμός των αλλαγών

Δείτε ακόμη Σασμός: Έτσι θα είναι το πρώτο επεισόδιο της σειράς

Και θα επιστρέψει στα Γιάννενα, μαζί με τον Βαγγέλη (Γιώργο Τριανταφυλλίδη) και τη Δέσποινα (Γιάννα Ζιάννη).

Σασμός: Ο Σασμός των αλλαγών

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη μπαίνει εμπόδιο σε Αργυρώ και Αστέρη

Προς το τέλος του 2022 θα μπούμε πια στη κανονική ροή του βιβλίου, πράγμα που η Βασιλική (Μαριλίτα Λαμπροπούλου) και Καλλιόπη (Μαρία Τζομπανάκη) θα πέσουν νεκρές.

Σασμός: Ο Σασμός των αλλαγών

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης χωρίς ρούχα σε μια πόζα όλο υπονοούμενα (φωτογραφία)

Εξίσου άδοξα θα φύγει από τη μέση ο Μαθιός (Δημήτρης Λάλος), αν και προς το τέλος πια της σεζόν, αφού θα τον σκοτώσει ο Νικηφόρος μόλις μάθει την αλήθεια για το θάνατο του πατέρα του.

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος θέλει να σκοτώσει τον Μαθιό

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού 7 Μέρες tv, στα μισά του δεύτερου κύκλου θα μας έχουν αποχαιρετήσει ο Μανώλης (Στρατής Χατζησταματίου) με την Κλαίρη (Ευθαλία Παπακώστα).

Σασμός-Μανώλης-Κλαίρη-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η επιστροφή του Στεφανή

Οι οποίοι θα κυνηγήσουν τα όνειρά τους στο εξωτερικό, ενώ και η γιαγιά Ειρήνη (Όλγα Δαμάνη) θα φύγει από τη ζωή μην μπορώντας να αντέξει τον θάνατο του Άγγελου.

Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη παραδέχεται το κακό που έχει κάνει

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close