Σασμός : Η Αργυρώ πάει στη φυλακή και καταριέται τον Αστέρη

Σασμός : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι τραγικές καθώς η Αργυρώ πάει στη φυλακή και καταριέται τον Αστέρη.

Η πρώτη συνάντηση Αργυρώς και Αστέρη  μετά το φόνο του Πετρή είναι γεγονός. Και θα είναι καθηλωτική. Το μίσος φουντώνει για τα καλά.

Σασμός : Η Αργυρώ πάει στη φυλακή και καταριέται τον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός : Η Θοδώρα θέλει να κάνει έκτρωση

Η είδηση της δολοφονίας του Πέτρου πέφτει σαν βόμβα στο χωριό, διαλύοντας την οικογένειά του. Ο Αστέρης έχει εξαφανιστεί, όπως και ο μοναδικός μάρτυρας του φονικού. Η Θοδώρα βλέπει ένα άλλο, διαφορετικό πρόσωπο του Γιώργη, την ίδια στιγμή, η Αργυρώ ορκίζεται εκδίκηση για τον θάνατο του αδελφού της. Όποιος σκότωσε τον αδελφό μου θα το πληρώσει. Δεν θα ησυχάσω αν δεν εκδικηθώ τον θάνατό του, λέει σπαράζοντας, αγνοώντας πως ο άνθρωπος που το έκανε αυτό είναι ο άντρας που αγαπάει.

Σασμός : Η Αργυρώ πάει στη φυλακή και καταριέται τον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Φόνισσα και η Καλλιόπη μετά το θάνατο του Πετρή

Όταν το μαθαίνει μη μπορώντας να αντέξει η Αργυρώ κάνει απόπειρά αυτοκτονίας. Η μαχαιριά του αδερφού της από τα χέρια του Αστέρη, του ανθρώπου που αγάπησε όσο κανέναν άλλον την διαλύει. Παρότι μαθαίνει πως ήταν ατύχημα και δεν ήθελε να σκοτώσει τον αδερφό της ,η Αργυρώ είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Καθημερινά επισκέπτεται τον τάφο του Πέτρου, με τις τύψεις και τις ενοχές να τη βασανίζουν: Εγώ φταίω που πέθανε. Αν έμενα μακριά από τον Αστέρη όπως μου είπες τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί. Εγώ έπρεπε να ήμουν κάτω από το χώμα όχι εσύ ,λέει κοιτώντας το μνήμα του αδερφού της.

Με τα δάκρυα από τα μάτια της να τρέχουν, μην αντέχοντας άλλο, μία μέρα ενώ κάθεται στην κουζίνα του σπιτιού της, παίρνει ένα μαχαίρι και κόβει τις φλέβες της. Η μητέρα της που φτάνει εκεί την βλέπει μέσα σε μία λίμνη αίματος και πηγαίνοντας στο μέρος της βλέπει πως δεν αναπνέει. Ο πανικός την κυριεύει και ουρλιάζει για βοήθεια. Η Αργυρώ σώζεται αλλά η κατάσταση δεν πηγαίνει άλλο.

Σασμός : Η Αργυρώ πάει στη φυλακή και καταριέται τον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 83 , 84 , 85 , 86

Ο Μαθιός θα προσπαθήσει να αφυπνίσει τον Αστέρη έτσι ώστε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, ωστόσο εκείνος θα του ζητήσει κάτι που θα τον κάνει να πέσει από τα σύννεφα. Ο Αστέρης ζητά να κάνει κάτι, έτσι ώστε να δει την Αργυρώ και να της εξηγήσει τί έγινε.

Ο Μαθιός  προσπαθεί να διαχειριστεί την απελπισμένη έκκληση που του κάνει ο Αστέρης από τη φυλακή. Πρέπει τώρα να πείσει την Αργυρώ να πάει να τον δει. Και ενώ ο ανακριτής αρχίζει να καλεί μάρτυρες για κατάθεση, ο Αστέρης συνεχίζει να διατηρεί την ίδια άρνηση απέναντι σε όσους μάταια προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη και να τον πείσουν να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την αθωότητά του. Η Καλλιόπη ετοιμάζει ένα παράτολμο σχέδιο για να βοηθήσει το γιο της και προσπαθεί, παρά τις αντιρρήσεις του να εμπλέξει σε αυτό και τον Μαθιό.

Σασμός : Η Αργυρώ πάει στη φυλακή και καταριέται τον Αστέρη

Η Αργυρώ πάει στη φυλακή και καταριέται τον Αστέρη

Η Αργυρώ παραδίδεται ολοένα και περισσότερο στο μίσος της για τον αγαπημένο της, αλλά όταν ακούει το μήνυμα που της στέλνει ο Μαθιός, αποφασίζει να πάει να συναντήσει τον Αστέρη στη φυλακή. Η πρώτη συνάντηση μαζί του μετά το έγκλημα θα αποβεί τραυματική και για τους δύο.  Η Αργυρώ πάει στη φυλακή και καταριέται τον Αστέρη. Πως τόλμησες να ζητήσεις να με δείς; Καταραμένος να είσαι! 

Οι δύο πρώην αγαπημένοι καταλαβαίνουν πως το χάσμα που τους χωρίζει δεν μπορεί πια να γεφυρωθεί….

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close