Σασμός: Φόνισσα και η Καλλιόπη μετά το θάνατο του Πετρή

Σασμός : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια θα είναι τραγικές καθώς η Καλλιόπη γίνεται Φόνισσα μετά το θάνατο του Πετρή – Φόνισσα και η Καλλιόπη σκοτώνει τη Βασιλική!

Ο Μαθιός έχει να διαχειριστεί την απελπισμένη έκκληση που του κάνει ο Αστέρης από τη φυλακή. Πρέπει τώρα να πείσει την Αργυρώ να πάει να τον δει. Και ενώ ο ανακριτής αρχίζει να καλεί μάρτυρες για κατάθεση, ο Αστέρης συνεχίζει να διατηρεί την ίδια άρνηση απέναντι σε όσους μάταια προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη και να τον πείσουν να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την αθωότητά του. Η Καλλιόπη ετοιμάζει ένα παράτολμο σχέδιο για να βοηθήσει το γιο της και προσπαθεί, παρά τις αντιρρήσεις του να εμπλέξει σε αυτό και τον Μαθιό.

Δείτε επίσης : Σασμός επόμενα επεισόδια : 83 , 84 , 85 , 86

Σασμος - Καλλιόπη -

Δείτε ακόμη Σασμός : O Άγγελος στέκεται βράχος στους Βρουλάκηδες

Η Αργυρώ παραδίδεται ολοένα και περισσότερο στο μίσος της για τον αγαπημένο της, αλλά όταν ακούει το μήνυμα που της στέλνει ο Μαθιός, αποφασίζει να πάει να συναντήσει τον Αστέρη στη φυλακή. Η πρώτη συνάντηση μαζί του μετά το έγκλημα θα αποβεί τραυματική και για τους δύο. Οι δύο πρώην αγαπημένοι καταλαβαίνουν πως το χάσμα που τους χωρίζει δεν μπορεί πια να γεφυρωθεί…

Φόνισσα και η Καλλιόπη μετά το θάνατο του Πετρή

Σύμφωνα με το περιοδικό τηλέραμα Η Καλλιόπη παλεύοντας λυσσασμένα να σώσει τον Αστέρη από τη φυλακή, εκθέτει τον Μαθιό σε θανάσιμο κίνδυνο. Εκείνος, αποφασισμένος, συναντά τη Βασιλική για μια τελευταία φορά. Τότε η μητέρα του καταλαβαίνει πως, αν δεν ήταν η Βασιλική στη μέση, ο Μαθιός δεν θα είχε σκοτώσει τον Στεφάνη, και όλα όσα επακολούθησαν δεν θα είχαν ποτέ συμβεί. Το μίσος της για τη Βασιλική φουντώνει.

Δείτε επίσης : Σασμός : Μαρίνα και Αργυρώ εξαφανίζονται

Σασμός- Καλλιοπη -Βασιλικη-

Η καπετάνισσα θολώνει και μπροστά της βλέπει μόνο θάνατο. Ένα βράδυ στήνει καρτέρι στη χήρα του Στεφάνη και της κόβει τον λαιμό με ένα μαχαίρι. Το τυλίγει με το μαύρο της μαντήλι και το θάβει σε ένα πιθάρι στον κήπο της.

Ο θάνατος της Βασιλικής διαλύει τον Νικηφόρο.

Ο Μαθιός τον παίρνει υπό την προστασία του και ορκίζεται να ανακαλύψει τον φονιά της αγαπημένης του. Αμέσως αντιλαμβάνεται πως ένας άντρας δεν θα σκότωνε ποτέ μία γυναίκα ή ένα παιδί, αφού αυτός είναι ένας απαράβατος κανόνας της βεντέτας, συνεπώς πίσω από το φονικό πρέπει να κρύβεται μία άλλη γυναίκα, που είχε λόγο να μισεί τη Βασιλική τόσο πολύ, που θα την ήθελα νεκρή!

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Αργυρώ μένει έγκυος

Σασμός-Μαθιος- Νικηφορος-

Δείτε επίσης Σασμός: H Θοδώρα γίνεται μαμά αλλά η μοίρα είναι πολύ σκληρή μαζί της

Από τη σκέψη του περνάει και το πρόσωπο της μητέρας του, όμως δεν έχει τις αποδείξεις που χρειάζεται για να την κατηγορήσει για το έγκλημα. Και να τις είχε όμως, πώς θα μπορούσε να εκδικηθεί ή να σκοτώσει την ίδια του τη μάνα; Εκείνη που τον κάλυψε όταν έμαθε πως ο ίδιος είχε σκοτώσει το Στεφανή… Πως θα αντιδράσει ο Μαθιός ; Θα εκδικηθεί την ίδια του τη μάνα;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close