Σασμός-Αργυρώ-Άσπα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αργυρώ σπαράζει για το παιδί της.

Όλα καλά θα πάνε Αργυρώ μας μην ανησυχείς…

Ο Σταύρος απειλεί τον Αστέρη ενώ η Καλλιόπη πρέπει να αποφασίσει πως θα απαντήσει. Η Αιμιλία ανησυχεί για τον Παύλο που έχει το νοσοκομείο και ο Λευτέρης αποφασίζει να τιμωρήσει τον Πάνο. Ο Παύλος στο νοσοκομείο συγκρούεται με τον Δημήτρη για την Αιμιλία ενώ ο Ευθύμης βρίσκεται ανάμεσα στους δύο φίλους του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο χωρισμός που κανείς δεν περίμενε

Σασμός-Σταύρος

Δείτε ακόμη Σασμος : Δείτε τον παπά Μιχάλη πριν από έντεκα χρόνια – Αγνώριστος

Ο Σταύρος αποφασισμένος να διεκδικήσει το παιδί ζητά την βοήθεια της Στέλλας, ενώ η Αργυρώ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Στάθηκα δίπλα σε αυτό το παιδί σαν αληθινός πατέρας. Το μεγάλωσα με όλη μου την αγάπη και τώρα η Αργυρώ θα με πετάξει για να συνεχίσει τη ζωή της με τον Αστέρη σαν να μην υπήρξα ποτέ;

Αυτό δεν θα το ανεχτώ και πρέπει να με βοηθήσεις, λέει ο Σταύρος στην Στέλλα, η οποία το ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να πάρει το μέρος του σε αυτόν τον πόλεμο που ετοιμάζεται να ξεσπάσει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα αποκαλύπτει στο Σταύρο το μεγάλο μυστικό του Αστέρη

Σασμός: Η Νάντια ψάχνει πληροφορίες για τον Μαθιό

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο γάμος της Μαρίνας αποτελεί μία ιστορία γεμάτη από αγκάθια

Αντίθετα είναι διατεθειμένη να στηρίξει την Αργυρώ. Ένα στραβοπάτημα φέρνει τη Νάντια στην αγκαλιά του Νικηφόρου, ενώ ο Μανώλης προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Λευτέρη για τον Πάνο. Η αποκάλυψη της Στέλλας για τον Αστέρη κάνει τον Σταύρο να χάσει τελείως τον έλεγχο.

Με την οργή του να έχει χτυπήσει κόκκινο, αποφασίζει να δώσει στην Αργυρώ την χαριστική βολή. Στόχος του είναι να αρπάξει τον μικρό Πέτρή και να φύγει όσο πιο μακριά γίνεται, χωρίς κανείς να μη γνωρίζει που βρίσκονται τα ίχνη τους.

Δείτε ακόμη Σασμός: Νεκρός ο Σταύρος απο Αστέρη και Μαθιό

Σασμός: Η Άσπα συμμαχεί με τον Σταύρο και πληγώνει την Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Η απόφαση που θα φέρει την καταστροφή όλων

Η Αργυρώ και η Μαρίνα αγωνιούν για το μέλλον του μικρού Πετρή, αφού ξέρουν πως ο Σταύρος δεν αστειεύεται. Αν πάθει κάτι ο γιος μου θα πεθάνω, λέει η Αργυρώ με δάκρυα από τα μάτια της να τρέχουν σαν ποτάμι.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Δημήτρης ζητά από την Αιμιλία να διαλέξει, ενώ ο Αντώνης επιστρέφει στο τμήμα έτοιμος να στήσει την παγίδα στον Φαρμάκη. Καθώς η Καλλιόπη ξεκαθαρίζει με τον Παύλο, ο Μαθιός προσπαθεί να κατευνάσει την Βασιλική για πρώτη φορά ζητά… Σασμό. Θα τα καταφέρει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close