Σασμός: Η Στέλλα αποκαλύπτει στο Σταύρο το μεγάλο μυστικό του Αστέρη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι καταιγιστικές καθώς η Στέλλα αποκαλύπτει στο Σταύρο το μεγάλο μυστικό του Αστέρη

Είχαμε το Μανωλάκη τώρα έχουμε και τη Στέλλα!!!!!

Ο Σταύρος δεν μπορεί να χωνέψει πως η γυναίκα του συνεχίζει να έχει ερωτικά συναισθήματα για τον Αστέρη. Αποφασίζει λοιπόν να ζητήσει την επιμέλεια του μικρού Πετρή, γιατί ξέρει πως μόνο έτσι θα την κάνει να πονέσει.

Ο θυμός του Σταύρου από τη στιγμή που είδε την Αργυρώ  να φτάνει στο αεροδρόμιο για να μιλήσει στον Αστέρη, είναι μεγάλος. Δεν μπορεί να διανοηθεί πως η γυναίκα που αγάπησε τόσο πολύ, τον πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο. Μένοντας λοιπόν στην Κρήτη, αποφασίζει να κάνει τη ζωή της κόλαση, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει να την παρακολουθεί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο γάμος της Μαρίνας αποτελεί μία ιστορία γεμάτη από αγκάθια

Σασμός: Η Στέλλα αποκαλύπτει στο Σταύρο το μεγάλο μυστικό του Αστέρη

Σασμός Σασμός: Νεκρός ο Σταύρος απο Αστέρη και Μαθιό

Διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό του αλλά τελικά αποφασίζει πως μόνο με έναν τρόπο θα την κάνει να πονέσει πραγματικά. Με το να της πάρει το παιδί. Μη θέλοντας να χάσει περισσότερο χρόνο, πηγαίνει στο γραφείο της Στέλλας και ζητά τη βοήθεια της. «Πονάς κι εσύ μαζί μου, το ξέρω. Μόνο που εγώ δεν θα κάτσω να με ξεφτιλίζει άλλο. Θέλω να κάνω αγωγή στην Αργυρώ, Στέλλα, και να της πάρω τον Πέτρο. Δεν θα την αφήσω να μου πάρει ό,τι πολυτιμότερο έχω», της λέει, παραλείποντας φυσικά να της τονίσει πως δεν είναι δικό του παιδί αλλά του μεγαλύτερού του εχθρού.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η απόφαση που θα φέρει την καταστροφή όλων

Σασμός: Η Στέλλα αποκαλύπτει στο Σταύρο το μεγάλο μυστικό του Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Αστέρης σώζουν τον Παύλο απο βέβαιο θάνατο

«Φυσικά και θα συντάξω μια αγωγή αν μου το ζητάς, αλλά να ξέρεις ότι αυτό που ζητάς, Σταύρο, είναι παράτολμο. Πολύ δύσκολα θα καταφέρεις να πάρεις το παιδί από τη μάνα του. Πέρα από αυτό, είσαι σίγουρος για τον πόλεμο που θα ανοίξεις μαζί της;», τον ρωτά αλλά εκείνος δεν έχει μια απάντηση να της δώσει. Απλά της δίνει εντολή να ξεκινήσει κάθε νόμιμη διαδικασία για την επιμέλεια του μικρού Πέτρου.

Αυτή δεν θα είναι όμως η τελευταία κίνησή του. Ο Σταύρος δεν θα σταματήσει να κυνηγάει τον Αστέρη  στο χωριό και να τον απειλεί να μείνει μακριά από τη γυναίκα του.

Λίγο πριν την δικαστική διαμάχη ανάμεσα σε Αργυρώ και Σταύρο στον Σασμό

Η Αργυρώ ξαφνικά αντιλαμβάνεται πως είναι με την πλάτη στον τοίχο, ανίκανη να ορίσει την τύχη του ίδιου της του παιδιού. Ο Σταύρος έχει αποφασίσει να της πάρει ό,τι πιο πολύτιμο της έχει μείνει από τη σχέση της με τον Αστέρη και αυτό είναι έτοιμη να μην το δεχτεί αμαχητί.

Μιλά στη Μαρίνα για την κίνηση του άντρα της και τη σοκάρει. «Γιατί να το κάνει αυτό ο Σταύρος; Ξέρει τι σημαίνει για εσένα αυτό το παιδί. Μήπως θα ήθελες να του μιλήσω;», τη ρωτά, αλλά η Αργυρώ τη σταματά. «Εχει ξεκινήσει πόλεμος μεταξύ μας, μάνα. Πρέπει να το δεχτούμε», της λέει κι έπειτα σωπαίνει. Η συνέχεια θα γραφτεί στις δικαστικές αίθουσες λίγο διάστημα μετά.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης δίνει στεγνά τον Λευτέρη

Σασμός: Η Στέλλα αποκαλύπτει στο Σταύρο το μεγάλο μυστικό του Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Τελεσίδικο-Ο Νικηφόρος είναι παιδί του Μαθιού

Η Στέλλα αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό του Αστέρη

Του υποσχέθηκε πως το μυστικό του είναι ασφαλές σε εκείνη αλλά τελικά θα υποκύψει. Η Στέλλα βλέποντας τον Σταύρο συναισθηματικά ράκος, θα του αποκαλύψει, προς υπεράσπιση του Αστέρη, πως εκείνος ήταν ο άνθρωπος που έσωσε την Αργυρώ στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της. Φυσικά αυτό θα έχει αντίθετα αποτελέσματα, αφού ο Σταύρος θα καταλάβει πως ό,τι και αν κάνει, πάντα ένα βήμα πίσω από την Αργυρώ θα είναι ο Αστέρης Σταματάκης.

Θα εξοργιστεί και θα φύγει από το γραφείο της με νεύρα που ολοένα και στενεύει ο κλοιός γύρω τους. Ομως το γεγονός αυτό δεν θα θελήσει να το αποκαλύψει στην πρώην γυναίκα του, γιατί ξέρει πως αυτό θα την έφερνε ακόμα πιο κοντά με εκείνον.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος θα κάνει φονικό

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close