Σασμός-Μαθιός-Βασιλική

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τον χωρισμός που κανείς δεν περίμενε.

Δεν πάμε καλά…

Εξελίξεις στον Σασμό στα επόμενα επεισόδια. Με τους Σταματάκηδες να ετοιμάζουν την εκδίκηση τους για τα κτήματα και την στάση των Βρουλάκηδων.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο γάμος της Μαρίνας αποτελεί μία ιστορία γεμάτη από αγκάθια

Σασμός: Μαθιός και Νικηφόρος έρχονται αντιμέτωποι

Δείτε ακόμη Σασμός: Νεκρός ο Σταύρος απο Αστέρη και Μαθιό

Αυτή την εκδίκηση έχει μόνο στο μυαλό του ο Νικηφόρος. Ο οποίος έχει πάθει ψύχωση και δεν τον νοιάζει τίποτε άλλο. Ο Νικηφόρος χωρίζει την Τζένη με το μυαλό του να έχει θολώσει τελείως από τα σχέδια της Καλλιόπης.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η απόφαση που θα φέρει την καταστροφή όλων

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Αστέρης σώζουν τον Παύλο απο βέβαιο θάνατο

Το μόνο που σκέφτεται είναι το πότε θα μπει σε εφαρμογή ότι έχει σκεφτεί η Καπετάνισσα για τα κτήματα. Ο νεαρός Σταματάκης έχει μπλέξει σε περίεργα και σκοτεινά μονοπάτια, ενώ η Καλλιόπη συνεχίζει να του δηλητηριάζει το μυαλό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο ερχομός της γυναίκας του Ευθύμη θα φέρει ανατροπές

Σασμός: Καλλιόπη και Νικηφόρος στήνουν σχέδιο για να βγάλουν από τη μέση τον Παύλο

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης δίνει στεγνά τον Λευτέρη

Η βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες έχει αναζωπυρώσει με το άνοιγμα της διαθήκης του Άγγελου.Στο μεταξύ η παρουσία της Νάντιας στο νυχτερινό μαγαζί της σειράς του ALPHA, θα κάνει τη ζωή του Μανώλη πιο εύκολη, όμως τα πραγματικά προβλήματα θα ξεκινήσουν όταν το κορίτσι αυτό το βάλει στο μάτι και ο Νικηφόρος.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close