Σασμός: Χάνει το μυαλό της η γιαγιά Ειρήνη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε την γιαγιά Ειρήνη να χάνει το μυαλό της.

Πόσα να αντέξει η καημένη η γιαγιάκα;

Στα πρώτα επεισόδια θα δούμε τη γιαγιά Ειρήνη να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων. Η είδηση για την φρικτή δολοφονία του Άγγελου, ακούγεται σε όλη την Κρήτη και κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την ανατριχιαστική κραυγή της Άσπας όταν τον βρίσκει σε μία λίμνη αίματος.

Σασμός: Ο Αστέρης γονατίζει στα πόδια της γιαγιάς Ειρήνης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Πέτρός Βρουλάκης είναι φονιάς και η Καλλιόπη θέλει να πληρώσει

Τα νέα αυτά βυθίζουν τους πάντες στο πένθος και κυρίως την γιαγιά Ειρήνη, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει πως το σπιτικό της δέχτηκε ακόμη ένα ακόμη σκληρό χτύπημα. Συνειδητοποιώντας πως οι άντρες της οικογένειας  ξεψυχούν ο ένας μετά τον άλλον σπαράζει, με τα δάκρυα στα μάτια της να τρέχουν ποτάμι.

Από την άλλη η Μαρίνα και η Αργυρώ, βλέποντας την σε αυτήν την κατάσταση ψάχνουν το κουράγιο να την παρηγορήσουν. Πρέπει να φανείς δυνατή. Μη λυγίσεις τώρα που σε χρειαζόμαστε περισσότερο, τις λένε σε μία προσπάθεια να της δώσουν κουράγιο.

Σασμός: Η εκδίκηση της γιαγιάς Ειρήνης για την Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη χάνει τον Μαθιό και τρελαίνεται

Μοναδική της συντροφιά είναι η φωτογραφία του Πετρή, του γιου της Μάρκου και του Άγγελου, τις οποίες δεν αποχωρίζεται από τα χέρια της, ενώ καθημερινά επισκέπτεται τα μνήματα. Δυστυχισμένη και απαρηγόρητη πια, αντιλαμβάνεται πως εκείνη η ζωή έχει κανένα νόημα.

Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη παραδέχεται το κακό που έχει κάνει

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταυρός διαλυμένος αποχωρεί

Έτσι, η υγεία της επιβαρύνεται και άλλο και βυθίζεται στην κατάθλιψη και κανείς δεν μπορεί να τη βοηθήσει πραγματικά. Όπως λοιπόν θα δούμε στο δεύτερο κύκλο η γιαγιά Ειρήνη θα την αφήσει την τελευταία της πνοή βυθίζοντας τη Μαρίνα και την Αργυρώ στο πένθος.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close