Σασμός-Μανώλης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την πρεμιέρα του Β κύκλου να ξεκινάει με αίμα.

Έρχονται κακά μαντάτα στο Β’ μέρος νομίζω…

Η πρώτη σεζόν του Σασμού ολοκληρώθηκε για τα όσα διαδραματίστηκαν στο τελευταίο επεισόδιο θα αποτελέσουν τη βάση των όσων ακολουθήσουν!

Από το φθινόπωρο η επιτυχημένη σειρά του Alpha επιστρέφει με ακόμη πιο δυνατές ιστορίες που θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό, μιας και όλοι οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με μεγάλες τρικυμίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου θα ξεκινήσει με αίμα, κάνοντας τα μηχανάκια της Nielsen να χτυπήσουν κόκκινο.

Σασμός-Άγγελος

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται η Θεία Δίκη για την Καλλιόπη

Στα πρώτα επεισόδια θα δούμε τη γιαγιά Ειρήνη να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων. Η είδηση για την φρικτή δολοφονία του Άγγελου, ακούγεται σε όλη την Κρήτη και κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την ανατριχιαστική κραυγή της Άσπας όταν τον βρίσκει σε μία λίμνη αίματος.

Τα νέα αυτά βυθίζουν τους πάντες στο πένθος και κυρίως την γιαγιά Ειρήνη, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει πως το σπιτικό της δέχτηκε ακόμη ένα ακόμη σκληρό χτύπημα. Συνειδητοποιώντας πως οι άντρες της οικογένειας ξεψυχούν ο ένας μετά τον άλλον σπαράζει, με τα δάκρυα στα μάτια της να τρέχουν ποτάμι.

Σασμός-Γιαγιά-Ειρήνη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μελέτης έρχεται από το Διαφάνι στη Κρήτη για να αναστατώσει τη ζωή μιας γυναίκας

Από την άλλη η Μαρίνα και η Αργυρώ, βλέποντας την σε αυτήν την κατάσταση ψάχνουν το κουράγιο να την παρηγορήσουν. Πρέπει να φανείς δυνατή. Μη λυγίσεις τώρα που σε χρειαζόμαστε περισσότερο, τις λένε σε μία προσπάθεια να της δώσουν κουράγιο.

Μετά τη σύλληψή του Μαθιού ανήμερα του γάμου του με τη Βασιλική για το φόνο του Άγγελου, η Καλλιόπη δεν μπορεί να ηρεμήσει στιγμή. Παρά την απελπισία της, σφίγγει τα δόντια δείχνοντας αποφασισμένη να μην αφήσει κανέναν να κάνει κακό στους γιους της. Όπως τους προστάτευσε στο παρελθόν, το ίδιο θα κάνει και τώρα με κάθε τίμημα.

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Πέτρός Βρουλάκης είναι φονιάς και η Καλλιόπη θέλει να πληρώσει

Γνωρίζοντας πως δεν υπάρχουν στοιχεία που ενοχοποιούν τον γιο της για τον φόνο του Άγγελου, είναι διατεθειμένη να εξαφανίσει οποιονδήποτε μπει εμπόδιο στα σχέδιά της.

Παρά τις ραδιουργίες της όμως, δεν θα αργήσει να βρεθεί αντιμέτωπη με τη Θεία Δίκη. Έτσι μέσα στο δεύτερο κύκλο θα πληρώσει με την ίδια της την ζωή για όλον τον πόνο που προκάλεσε στους συγχωριανούς της, με το τέλος να είναι δραματικό.

Σασμός: Έρχεται η Θεία Δίκη για την Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη χάνει τον Μαθιό και τρελαίνεται

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται και η Βασιλική, η οποία είναι σοκαρισμένη με την τροπή που πήρε ο γάμος της με τον Μαθιό. Στη σκέψη πως ο άντρας που θα έβαζε στο σπίτι της είναι ο φονιάς του συζύγου της καταρρέει και προσπαθεί να καταλάβει αν όλα αυτά είναι πραγματικότητα ή μία πλεκτάνη. Οι πρώτες μέρες μετά τη σύλληψη του Μαθιού θα είναι δύσκολες για εκείνη, αφού έχει να αντιμετωπίσει και την οργή του Νικηφόρου.

Σασμός: Η Βασιλική πέφτει αναίσθητη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταυρός διαλυμένος αποχωρεί

Πάνω στην απελπισία της η Βασιλική θα σκεφτεί να κάνει κακό στον εαυτό της και να δώσει η ίδια το τέλος στη ζωή της. Συγκεκριμένα, φτάνει στα πρόθυρα της αυτοκτονίας μιας και αισθάνεται πως δεν αξίζει να ζει… Θα δώσει τέλος στην ζωή της ή θα περιμένει τον αγαπημένο της Μαθιό;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close