Σασμός: Η Άσπα αποφασίζει να τα παρατήσει όλα για τον Άγγελο

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Άσπα αποφασίζει να τα παρατήσει όλα για τον Άγγελο.

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάαααλος κι εσύ κολλάς κάτι πράγματα μικράααα.

Ο Άγγελος πλέον δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την Άσπα. Η Άσπα γυρίζει προσωρινά στην Κρήτη μαζί με την οικογένειά της έτσι ώστε να παρευρεθούν στην δίκη του Αστέρη. Η δίκη έχει ξεκινήσει και η ταραχή είναι μεγάλη και για τις δύο πλευρές.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μανώλης υπερασπίζεται με πάθος τον Αστέρη

Η Άσπα από την μεριά της κάνει τα πάντα για να στηρίξει τους δικούς της ανθρώπους. Ο Άγγγελος φυσικά “εκμεταλλεύεται” με την καλή έννοια την παρουσία της στο νησί αναζητώντας την παρηγοριά που έψαχνε τόσο καιρό στο βλέμμα της.

Σασμός-η-Άσπα-τα-παρατάει-όλα-για-τον-Άγγελο-

Δείτε ακόμα Σασμός: Αστέρη, μείνε μακριά από την κόρη μου και το παιδί της

Ο Άγγελος και η Άσπα δένονται όλο και περισσότερο όσο περνούν οι μέρες, αφού η χημεία τους ήταν κάτι το δεδομένο από την πρώτη κιόλας στιγμή. Μετά την δίκη και την αθώωση του Αστέρη, αυτό το δέσιμο γίνεται ακόμη πιο έντονο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Άγγελος ορμάει στον Αστέρη και πιάνονται στα χέρια

Η Άσπα και ο Άγγελος περνούν όμορφες στιγμές στην Κρήτη και το πάθος τους όσο πάει μεγαλώνει και περισσότερο. Όταν φτάσει η ώρα του αποχωρισμού ο Άγγελος θα λυγίσει. Δεν θέλει να χάσει την γυναίκα που ερωτεύτηκε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Σασμός-η-Άσπα-τα-παρατάει-όλα-για-τον-Άγγελο-

Δείτε ακόμα Σασμός: Οι Βρουλάκηδες γίνονται εχθροί της Σεμίνας

Δεν διστάζει μάλιστα να την παρακαλέσει να μείνει μαζί του στην Κρήτη δίνοντάς της την υπόσχεση ότι θα τα καταφέρουν μαζί και ότι τους περιμένει ένα καλύτερο αύριο. Η Άσπα έχει τα ίδια συναισθήματα γι’ αυτόν και αποφασίζει να πει το μεγάλο ναι στην πρόταση που της έκανε, αδιαφορώντας για τις συνέπειες αυτής της σχέσης.

Σασμός-η-Άσπα-τα-παρατάει-όλα-για-τον-Άγγελο-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close