Σασμός: Ο Μανώλης υπερασπίζεται με πάθος τον Αστέρη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές αφού στην δίκη ο Μανώλης υπερασπίζεται με πάθος τον Αστέρη. 

Περιττό να σας πούμε ότι ήταν έτοιμος να πάθει κρίση πανικού όταν θα καταθέσει..Ψυχραιμία καλέ, δεν θα σε φάει ο δικαστής.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αστέρη, μείνε μακριά από την κόρη μου και το παιδί της

Η δική του Αστέρη συνεχίζεται με τη μαρτυρία του Μανώλη. Το νεαρό αγ@ρι απαντά σε όλες τις ερωτήσεις της υπεράσπισης καθώς είχε τύχει να βρεθεί μπροστά σε διένεξη του Αστέρη με τον Πέτρο.

Σασμός: Ο Μανώλης υπερασπίζεται με πάθος τον Αστέρη

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης βλέπει για πρώτη φορά τον γιο του

Ο δεύτερος είχε απειλήσει πως θα του σκοτώσει το σκύλο λίγες μέρες πριν πεθάνει. Σφίγγει τα δόντια και καταθέτει ακριβώς αυτό που τον ρωτάνε με φόβο ενώ στο μυαλό του στριφογυρίζει συνεχώς η ιδέα να μιλήσει εκείνη τη στιγμή ενώπιον όλων για τον πραγματικό δολοφόνο.

Σασμός-ο-Μανώλης-υπερασπίζεται-τον-Αστέρη-στην-δίκη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης σώζει τον Μαθιό από βέβαιο θάνατο

Σας είπα ότι ξέρω ότι έγινε δηλαδή εκείνο το πρωινό. Ο μούργος το σκυλί μου τον πλησίασε και ο Πέτρος ήταν πολύ νευριασμένος εκείνη τη στιγμή το σκυλί μου δεν καταλάβαινε και πήγαινε συνέχεια κοντά του. Μου είπε λοιπόν να τον πάρω μακριά του αλλιώς θα τον σκοτώσει.

Δείτε ακόμαΣασμός: Οι Βρουλάκηδες γίνονται εχθροί της Σεμίνας

Δεν θα το έκανε το ξέρω απλά ήταν νευριασμένος εκείνη τη στιγμή και δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του. Πήγα μέσα πήρα το μωρό αγκαλιά και φύγαμε. Δεν ήταν κακός ο Πέτρος ίσα-ίσα ήταν καλό παιδί και δίκαιο ούτε πιστεύω πως θα έστρεφε ποτέ το όπλο του εναντίον του Αστέρη.

Σασμός-ο-Μανώλης-υπερασπίζεται-τον-Αστέρη-στην-δίκη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτοί είναι οι 3 φόνοι μέχρι το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου

Ο Μανώλης με έναν αναστεναγμό ανακούφισης επιστρέφει στη θέση του και παίρνει μία βαθιά ανάσα με την ελπίδα να μη βρεθεί ξανά απέναντι από το δικαστή. Το μόνο που θέλει να κάνει είναι να τρέξει έξω και να μιλήσει στην Κλαίρη για την κατάθεσή του.

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close