Σασμός: Η Άσπα ψάχνει να βρει τον ένοχο για την δολοφονία του Άγγελου

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε την Άσπα να ψάχνει να βρει τον ένοχο για την δολοφονία του Άγγελου.

Τρέξτε να κρυφτείτε τώρα μόνο αυτό λέω

Καταιγιστικές εξελίξεις μας περιμένουν στον β’ κύκλο του «Σασμού» με την Βέρα Μακρομαρίδου να αποκαλύπτει ότι η Άσπα θα αναλάβει έναν βασικό ρόλο στη συνέχεια. Ο Άγγελος δολοφονήθηκε και όλο το χωριό ψάχνει να βρει τον ένοχο. Θα βρεθεί ο δολοφόνος του Βρουλάκη; Η ηθοποιός απαντά.

Σασμός: Η Άσπα ψάχνει να βρει τον ένοχο για την δολοφονία του Άγγελου

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης μετανιώνει πικρά αλλά είναι αργά

Πιο συγκεκριμένα, η Βέρα Μακρομαρίδου παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό «7 μέρες TV» και τη Μαρία Ανδρέου, όπου αποκάλυψε τον ρόλο της Άσπας στη δεύτερη σεζόν. Πώς θα διαχειριστεί τον θάνατο του συντρόφου της;

«Θα υποφέρει πάρα πολύ. Θα κλειστεί στον εαυτό της», τονίζει η ηθοποιός. «Ο Άγγελος της έδωσε αγάπη, ζούσαν μαζί, πίστευε ότι θα έκανε οικογένεια, γάμο και παιδιά μαζί του. Ήταν για εκείνη μια αχτίδα φωτός.

Σασμός-Άσπα-Κώστας

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο διεφθαρμένος αστυνομικός εισβάλει στη σειρά

Η δολοφονία του από τον Κώστα θα τη γεμίσει τύψεις και μεγάλη πίκρα. Η ηρωίδα μου είχε συνδεθεί ψυχικά με τον Άγγελο. Η σχέση τους δεν ήταν απλώς σαρκική, όπως με τον Στεφανή, αλλά κάτι ουσιαστικό. Ο Άγγελος ήταν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή της».

Στη συνέχεια, η Βέρα Μακρομαρίδου επεσήμανε ότι η Άσπα στον β’ κύκλο του «Σασμού» θα βοηθήσει στην εύρεση του δολοφόνου του Άγγελου, ενώ ο Κώστας θα συλληφθεί από την αστυνομία ως βασικός ύποπτος.

Σασμός: Η Άσπα αλλάζει ριζικά

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός πυροβόλησε όταν συνέλαβαν τον Μαθιό στο τέλος

Ειδικότερα, σχολίασε: «Η αστυνομία θα συλλάβει τον Κώστα ως βασικό ύποπτο, όπως είχε συμβεί και στη δολοφονία του Στεφανή. Και η Άσπα θα βοηθήσει πολύ σε αυτό. Από τα πρώτα επεισόδια της δεύτερης σεζόν, μας περιμένουν συνταρακτικές εξελίξεις».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close