Σασμός: Ο Μανώλης μετανιώνει πικρά αλλά είναι αργά

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Μανώλης μετανιώνει πικρά αλλά είναι αργά.

Μανωλάκη νωρίς το θυμήθηκες πασά μου… αλλά χαλάλι σου άλλη μια βεντέτα ξεκινά…

Ο Στρατής Χατζησταματίου, ο «Μανολάκης» του «Σασμού» βρέθηκε καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής «Alpha Τώρα» λίγες μέρες μετά το φινάλε της πρώτης σεζόν.

Ο νεαρός ηθοποιός αποκάλυψε όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της δεύτερης σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Alpha.

Σασμός-Μαθιός-Μανώλης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ξανά ελεύθερος ο Νικηφόρος

«Θεωρώ ότι αυτός ο ήρωας έχει περάσει από πάρα πολλά στάδια με το πώς διαχειρίζεται αυτό το μυστικό. Ξεκίνησε από τον φόβο, έφτασε σε σημείο να μισεί τον δολοφόνο και να συνηθίζει να ζει τη ζωή του με αυτό μυστικό, χωρίς να ξέρει τι να κάνει.

Τα ψυχικά μας όρια δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε με μια απόφαση που έρχεται από το μυαλό. Δεν είναι κάτι που το λέει εύκολα, ήταν μια ακραία στιγμή. Η ευαισθησία είναι το χαρακτηριστικό που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους άλλους χαρακτήρες.

Σασμός: Ο Μανώλης αποκαλύπτει τον δολοφόνο του Στεφανή

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο διεφθαρμένος αστυνομικός εισβάλει στη σειρά

Στα νέα επεισόδια ο «Μανόλης» θα καταλάβει ότι έκανε μεγάλο λάθος και θα το μετανιώσει πολύ. Μέσα από αυτό θα δημιουργηθούν διάφορες καταστάσεις και συμβάντα, θα ξεσπάσει ένας πόλεμος και θα είναι αμήχανος το πώς θα το διαχειριστεί.

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα αλλάζει ριζικά

Θα μάθουμε το χρόνου ποιος σκότωσε τον Άγγελο. Μετά από αυτόν τον θάνατο ξεκινάει ένας πόλεμος στο χωριό. Δεν είναι οι δυνάμεις, οι σκοτωμοί, η βεντέτα θα είναι αμφίδρομοι. Η ιστορία κλιμακώνεται, θα έχει πολύ ενδιαφέρον» σύμφωνα με το tlife, αποκάλυψε ο Στρατής Χατζησταματίου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close