Σασμός: Αυτός πυροβόλησε όταν συνέλαβαν τον Μαθιό στο τέλος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως αυτός πυροβόλησε όταν συνέλαβαν τον Μαθιό στο τέλος.

Εγώ το περίμενα να σας πω την αλήθεια αλλά δεν το ειπάαα

Ο μεγάλος πυροβολισμός που ακούστηκε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Σασμός, τάραξε αρκετά τους τηλεθεατές. Πολλοί απόρησαν ποιος πυροβόλησε, τη στιγμή που ο Αντώνης Φραγκιαδάκης συνέλαβε τον Μαθιό για δολοφονία.

Την ώρα που ο Μαθιός ακολούθησε τον αστυνόμο, σε όλο το χωριό ήχησαν πυροβολισμοί. Οι αστυνόμοι έπεσαν στο έδαφος για να προστατευτούν. Η Καλλιόπη και ο Αστέρης, παγωμένοι, έμειναν ακίνητοι, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν το παιχνίδι που τους επιφύλασσε η μοίρα.

Σασμός-Καλλιόπη-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Πρεμιέρα Β κύκλου με αίμα

Ο Μαθιός πιστεύει πως ο Μανόλης μίλησε για τη δολοφονία του Στεφανή. Βέβαια, δε μίλησε για αυτό, αλλά για τη δολοφονία του Άγγελου Βρουλάκη. Μόλις τα κλειδιά των Σταματάκηδων εντοπίστηκαν στο γραφείο του νεκρού, όλοι ήταν σίγουροι πως ο Μαθιός όπλισε εναντίον του…

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμη Σασμός: Χάνει το μυαλό της η γιαγιά Ειρήνη

Όπως όλα δείχνουν, ο πυροβολισμός που ακούστηκε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Σασμός, οφείλεται σε εκπυρσοκρότηση όπλου. Οι Σταματάκηδες είχαν όπλα μαζί τους, σύμφωνα με το Youfly.com, για να ρίξουν τις γνωστές και παραδοσιακές “μπαλοθιές”.

Σασμός: Έρχεται η Θεία Δίκη για την Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Μανώλης και Σταυρός αποχωρούν με δραματικό τρόπο

Το ένα από αυτά, όπως ήταν ακουμπισμένο σε όρθια θέση, άρχισε να ρίχνει μόνο του σφαίρες, γεγονός που μπορεί να ερμηνευτεί ως σημάδι: Το τέλος της Καλλιόπης, του Μαθιού και του Αστέρη πλησιάζει…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close