Σασμός: Η Καλλιόπη χάνει  το μυαλό της   – Άτιμη, θα σε σκοτώσω

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς η Καλλιόπη χάνει το μυαλό της  και επιτίθεται στην Βασιλική. 

Το μυαλό της θα χάσει η Καλλιόπη με την Βασιλική, στη σειρά Σασμός. Μόλις αντιληφθεί πως δε μπορεί να ελέγχει πια τα παιδιά της, θα τα βάλει με τα λάθος άτομα. Από τη στιγμή που ο Αστέρης φυλακίζεται, το μυαλό της πρωταγωνίστριας θολώνει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη απέναντι από Μαθιό

Σασμός: Η Καλλιόπη χάνει το μυαλό της – Άτιμη, θα σε σκοτώσω

Δείτε ακόμη Σασμός : Μαρίνα και αστυνόμος ξανά μαζί

Απελπισμένη, προσπαθεί να σχεδιάσει την απόδρασή του. Θέλει να τον βγάλει από το κελί, να τον φυγαδεύσει στο εξωτερικό, μακριά από όλους. Ο Μαθιός φοβάται πως, εάν πραγματοποιηθεί η απόδραση, οι Βρουλάκηδες θα ζητήσουν εκδίκηση. Τότε, σίγουρα θα υπάρξει κι άλλος νεκρός, αυτή τη φορά από την πλευρά τους.

Σασμός: Η Καλλιόπη χάνει το μυαλό της – Άτιμη, θα σε σκοτώσω

Δείτε επίσης : Σασμός: Επιστρέφει ο Πετρής

Έτσι, ενώ το σχέδιο της απόδρασης οργανώνεται σωστά, ο Μαθιός την τελευταία στιγμή “καρφώνει” την μητέρα του, ανατρέποντας τα πάντα. Η απόδραση του Αστέρη δεν πραγματοποιείται και η Καλλιόπη αναζητά τον άνθρωπο που την πρόδωσε!

Φυσικά, δε θα αργήσει η στιγμή που θα αντιληφθεί πως το ίδιο της το σπλάχνο την ξεγέλασε. Η Καλλιόπη θα θεωρήσει πως η Βασιλική ευθύνεται για όλα αυτά σύμφωνα με το  youfly.com , καθώς εκείνη είναι αυτή που τον “ξεμυαλίζει”, στη σειρά Σασμός.

Σασμός: Η Καλλιόπη χάνει το μυαλό της – Άτιμη, θα σε σκοτώσω

Η Καλλιόπη χάνει το μυαλό της – Άτιμη, θα σε σκοτώσω

Έτσι, μία μέρα και χωρίς να το σκεφτεί καθόλου, θα σταθεί απέναντί της. Θα κοιτάξει αυτή την γυναίκα στα μάτια και θα συνειδητοποιήσει πως, εάν δεν υπήρχε αυτή, δε θα είχαν θρηνήσει τόσα θύματα… δε θα κινδύνευαν τα παιδιά της!

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Αστέρης σώζει τη Ζώη του Καραπάνου και όλα αρχίζουν

Σασμός: Η Καλλιόπη χάνει το μυαλό της – Άτιμη, θα σε σκοτώσω

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί την αγάπη του για Βασιλική σε Νικηφόρο

Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers, αλλά και με το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, η Καλλιόπη θα κόψει τον λαιμό της Βασιλικής, γεμάτη οργή. Θα κρύψει καλά το μαχαίρι της και θα παλέψει με τον εσωτερικό της πόνο για την φρικτή της πράξη… Μία πράξη που κατά βάθος την λύτρωσε…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close