Σασμός : Έτσι ο Άγγελος παίρνει τα πάντα από Καλλιόπη

Σασμός : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καθηλωτικές καθώς ο Άγγελος παίρνει τα πάντα από Καλλιόπη  

Η περιουσία είναι της μάνας μου!ο Άγγελος τα παίρνει όλα από την Καλλιόπη!

Σαν βόμβα έσκασαν στα αυτιά του τα λόγια του Παντελή, ο οποίος και τον πληροφόρησε, λίγες ημέρες πριν, πως η περιουσία τον Σταματάκηδων ήταν όλη της Ανθούλας. Ο Άγγελος Σωτηρόπουλος είναι πλέον αποφασισμένος να μην αφήσει τίποτα στην καπετάνισσα…

Δείτε επίσης Σασμός: Η Αργυρώ μαραζώνει

Σασμός : Ο Άγγελος παίρνει τα πάντα από Καλλιόπη

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί την αγάπη του για Βασιλική σε Νικηφόρο

Ο γιατρός της Άνω ποριάς, όσο μένει στο χωριό, τόσο ανακαλύπτει πράγματα και γεγονότα από το παρελθόν της οικογένειας του. Αρχικά έμαθε ποια είναι η μητέρα του, στα επόμενα επεισόδια που θα δούμε θα μάθει ότι ο πατέρας του είναι ο Μάρκος Βρουλάκης, ενώ μία κουβέντα που είχε με τον Παντελή, τον διαφώτισε σχετικά με την περιουσία της μητέρας του.

Σασμός - Άγγελος-

Δείτε επίσης Σασμός: Τα μαρτύρια του Αστέρη στην φυλακή

Ο Βασίλης δεν είχε τίποτα στην κατοχή του. Όλα τα κτήματα και η περιουσία ήταν της Ανθούλας. Όμως μετά το θάνατο της, όλα πέρασαν στο Βασίλη και την Καλλιόπη. Αυτό ήταν το λογικό Άλλωστε, είπε πριν λίγο καιρό ο καφετζής του χωριού και τα λόγια του πυροδότησαν τον Άγγελο. Αμέσως σκέφτηκε τη μεγαλοψυχία της Καλλιόπης να του χαρίσει κάτι κτήματα, ως ενθύμιο από τη μάνα του, όμως μετά τις κουβέντες του Παντελή, κατάλαβε πως το έκανε για να μην αξιώσει και άλλο μέρος της τεράστιας περιουσίας τον Σταματάκηδων. Ο Άγγελος όμως, αποφασίζει να διεκδικήσει όλα όσα του ανήκουν.

Οι κατάρες της καπετάνισσας

Δεν θα χάσει καιρό και θα μιλήσει στη Στέλλα, στον μοναδικό άνθρωπο που εμπιστεύεται σύμφωνα με το περιοδικό tv24, για εκείνα που τον προβληματίζουν. Είμαι αποφασισμένος να πάρω ότι ήταν της μητέρας μου. Δεν θα αφήσω τίποτα σε εκείνη και τους γιους της. Ειδικά μετά τον τρόπο που φέρθηκαν στην οικογένεια των Βρουλάκηδων, της λέει και η δικηγόρος καταλαβαίνει πως είναι αποφασισμένος. Η Στέλλα, επειδή δεν θέλει να προκύψει δικαστική διαμάχη με την παραλίγο πεθερά της,την Καλλιόπη, πηγαίνει και της μιλά.

Σασμός - Καλλιόπη- Στέλλα-

Δείτε επίσης : Σασμός επόμενα επεισόδια : 87 , 88 , 89 , 90

Ίντα θες εδώ στο σπίτι μου, Στέλλα; Πάντα χαίρομαι να σε βλέπω αλλά από το ύφος σου Καταλαβαίνω ότι δεν ήρθες για καλό. Ο Αστέρης μου; συνέβη κάτι στη φυλακή στο παιδί μου; πες μου…. Τη ρωτά και η Στέλλα χωρίς περιστροφές της μιλά για όσα θα διεκδικήσει ο Άγγελος. Το ύφος της αλλάζει και αμέσως αρχίζει να εξαπολύει κατάρες.

Ντροπή του! Το μπάσταρδο θέλει να πάρει οτι μου ανήκει; του έδωσα ήδη ένα κτήμα και εκείνος θέλει να με εκμεταλλευτεί περισσότερο; Την κατάρα μου να έχει…, λέει στη Στέλλα και εκείνη της εξηγεί πως δεν υπάρχει λόγος να χαθούν τόσα λεφτά σε αγωγές και μηνύσεις και ότι θα μπορούσαν σαφώς να βρουν ένα τρόπο να τα συμβιβάσουν.

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Σεμίνα δεν λέει την Αλήθεια στην Αργυρώ για το φόνο

Σασμός : Ο Άγγελος παίρνει τα πάντα από Καλλιόπη

Έτσι ο Άγγελος παίρνει τα πάντα από Καλλιόπη

Όμως η Καλλιόπη είναι ανένδοτη. Της εξηγεί πως ο μόνος τρόπος για να πάρει κάτι ο Άγγελος είναι να πεθάνει πρώτα. Η στάση της είναι σκληρή και η Στέλλα νιώθει πως δεν μπορεί να της αλλάξει γνώμη. Ακριβώς αυτή την αντίδραση περίμενα από εκείνη. Έχει μάθει να καταριέται. Νομίζει πως όλα στο χωριό της ανήκουν. Όμως τώρα όλα έχουν αλλάξει. Δεν μπορεί να ασκήσει σε κανέναν επιρροή. Η περιουσία ήταν της Ανθούλας και εγώ είμαι ο μόνος νόμιμος κληρονόμος. Ξεκίνα την αγωγή θα της πει ο Άγγελος όταν του μεταφέρει λίγο αργότερα τα λόγια της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close