Σασμός : Μαρίνα και αστυνόμος ξανά μαζί

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ευχάριστες καθώς θα δούμε Μαρίνα και αστυνόμος ξανά μαζί. Ο Αντώνης δίπλα στη Μαρίνα

Ο Αντώνης και η Μαρίνα, μετά τα γεγονότα που τους απομάκρυναν είναι ξανά μαζί.  Η Μαρίνα καταλαβαίνει πως ο Αντώνης είναι ο  άνθρωπος της και ότι δεν μπορεί να τον κάνει πέρα. Όχι τώρα που τον έχει τόσο μεγάλη ανάγκη.  Μία τρομερή αποκάλυψη περιμένει όμως στη Μαρίνα που θα ανατρέψει τα πάντα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Κώστας σπάει στο ξύλο την Άσπα ξανά

Σασμός : Μαρίνα και αστυνόμος ξανά μαζί

Δείτε ακόμη Σασμός : Έτσι ο Άγγελος παίρνει τα πάντα από Καλλιόπη

Το βύθισμα της Αργυρώς στο πένθος κρύβει κάτι περισσότερο από απελπισία και αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της.  Η Μαρίνα βρίσκει την κόρη της σε άσχημη κατάσταση. Απελπισμένη με τη βοήθεια του Άγγελου  θα τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο που θα δοθεί αγώνας για να ζήσει.

Σασμός : Μαρίνα και αστυνόμος ξανά μαζί

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί την αγάπη του για Βασιλική σε Νικηφόρο

Πρέπει να τη σώσουμε βοήθειά ουρλιάζει Μαρίνα.

Οι γιατροί όμως δεν είναι αισιόδοξοι πως η Αργυρώ θα καταφέρει να ξεπεράσει τον κίνδυνο, καθώς έχασε ήδη πολύ αίμα και η κατάσταση της υγείας της είναι πολύ επιβαρυμένη.

Η Αργυρώ θα σωθεί και μαζί με την Μαρίνα θα φύγουν μακριά.

Η Μαρίνα βλέπει και πάλι τη ζωή της να ρημάζει. Ο Μαθιός γυρίζει σαν σκυλί, η Καλλιόπη καταριέται για το άδικο που μπήκε ο γιος της φυλακή, ενώ η Μαρίνα έχει μόνο τον Αντώνη να τη νοιάζεται. Ο Αντώνης, που δεν τολμάει πλέον να την πλησιάσει ερωτικά.

Σασμός : Μαρίνα και αστυνόμος ξανά μαζί

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 87 , 88 , 89 , 90

Που από μακριά και με κάθε λεπτότητα προσπαθεί να της πει ότι είναι εκεί για αυτήν και την κόρη της: Ότι χρειαστείς, Μαρίνα, να ξέρεις θα είμαι στο πλευρό σου. Δεν θα ενοχλήσω εγώ. Όταν θέλεις εσύ πάρε με. Θα σε περιμένω, της υπόσχεται.

Έτσι, η μεγάλη απόφαση θα παρθεί και μάνα με κόρη αποφασίζουν να φύγουν. Όχι μόνο από τον τόπο τους αλλά και από όλη την Κρήτη, χωρίς να ξέρει κανείς τους που είναι, πού βρίσκονται και τι κάνουν. Ούτε ακόμα και η γιαγιά Ειρήνη, η οποία θα μείνει πίσω και με τον καιρό, από τον πόνο, τη θλίψη και τη μοναξιά Θα σβήσει σαν το πουλάκι. Σαν τα πουλιά που μιλάει μαζί τους. Γιατί μόνο με αυτά θα μιλάει πια.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close