Σασμός :Η Καλλιόπη διώχνει τον Μαθιό και εκείνος λέει τα πάντα στον Αστέρη

ΣΑΣΜΟΣ: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι πολλές στην σειρά Σασμός καθώς Καλλιόπη διώχνει τον Μαθιό από το σπίτι κι εκείνος εξομολογείτε τα πάντα στον Αστέρη .

Ο Μαθιός με τη Βασιλική ανυπομονούν να βρεθούν μακριά από όλους και να απολαύσουν τον έρωτά τους . Η στιγμή αυτή έρχεται και το παράνομο ζευγάρι θα ζήσει μία νύχτα πάθους .Η Καλλιόπη πλέον γνωρίζει πως ο μεγάλος γιος της έχει σχέση με τη Βασιλική.  Η δυναμική Κρητικιά ξεχειλίζει από θυμό και είναι έτοιμη να εκδικηθεί και η έκρηξη της δε θα αργήσει ,σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού ΤVMania.

Δείτε ακόμη Σασμός: O Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού και η Καλλιόπη σκοτώνει την Βασιλική

O Mαθιός, έρχεται σε άγρια σύγκρουση με τη μητέρα του όπου θα ανταλλάξουν βαριά λόγια και η Καλλιόπη διώχνει τον Μαθιό από το σπίτι.

Σασμός :Η Καλλιόπη διώχνει τον Μαθιό και εκείνος λέει τα πάντα στον Αστέρη

Ο Μαθιός λέει τα πάντα στον Αστέρη

Ο Μαθιός, προσπαθεί να κρύψει το φόβο του για τη Βασιλική. Δεν νοιάζεται για τον εαυτό του, αλλά για τη γυναίκα που λατρεύει και την αγαπά πάντα.  Μέσα του νιώθει, πως τώρα η μητέρα του που γνωρίζει τον παράνομο δεσμό τους με την Βασιλική, και έτσι θα ξεσπάσει άγρια κόντρα εναντίον της Βασιλικής και σίγουρα θα της ζητήσει το λόγο. Όμως δεν είναι μόνο αυτό, που φοβάται ο Μαθιός .Αυτό που του δημιουργεί πανικό και νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, είναι να μην καταλάβει η Καλλιόπη πώς εκείνος σκότωσε το Στεφάνη.

Ο Μαθιός, αποφασίζει να δει τον αδερφό του και καταφεύγει στο σπιτάκι, που βρίσκεται ψηλά στο βουνό. Τα δύο αδέρφια, έρχονται πολύ κοντά. Ο Αστέρης, τη δεδομένη στιγμή είναι ο άνθρωπος που ο Μαθιός θα ανοίξει την καρδιά του …Και θα του πει τα πάντα .

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει τα πάντα για Μαθιό και Βασιλική και καταρρέει

Σασμός :Η Καλλιόπη διώχνει τον Μαθιό και εκείνος λέει τα πάντα στον Αστέρη

Έτσι, εξομολογείται τα πάντα στον Αστέρη και του ομολογεί πως η Βασιλική ήταν είναι και θα είναι η γυναίκα για την οποία θα έκανε τα πάντα. Θα του πει για τον φόνο του Στεφανή;

Oι υποψίες και οι φόβοι του Μάθιου, δεν αργούν νσ επιβεβαιωθούν. Η πανέξυπνη Καλλιόπη,γνωρίζοντας πλέον τη σχέση του γιου της με τη χήρα του Στεφανή, συνδέει τα γεγονότα μεταξύ τους .

Δείτε ακόμη Σασμός : Η Μαρίνα σώζει τη ζωή της Καλλιόπης

Και είναι πλέον πεπεισμένη, πως ο γιος της είναι ο δολοφόνος  του Στεφανή.

Η Καλλιόπη Σταματάκη τρομάζει και μόνο στην ιδέα με τη νέα βεντέτα που πρόκειται να ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο οικογένειες ,μόλις αποκαλυφθεί το θανάσιμο μυστικό…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close