Σασμός : H Μαρίνα σώζει τη ζωή της Καλλιόπη

Σασμός : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός είναι ανατρεπτικές, καθώς η Μαρίνα σώζει τη ζωή της Καλλιόπης.

Η Καλλιόπη περνάει μία πολύ δύσκολη περίοδο με αποτέλεσμα να αμελεί την υγεία της. Μία μέρα λιποθυμάει στο δρόμο. Ωστόσο τη βρίσκει η Μαρίνα και παρά το μίσος που χωρίζει τις δύο οικογένειες, της σώζει τη ζωή.  Παράλληλα ο Αστέρης και η  Αργυρώ, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον εκβιασμό της Στέλλας.

Σασμός : Η Μαρίνα σώζει τη ζωή της Καλλιόπης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού ΜΥ, tv η αποκάλυψη της σχέσης του Αστέρη και της Αργυρώς στον Πετρή ,δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια Βρουλάκη.

Τα δύο αδέλφια σταματούν να μιλούν έπειτα από ένα μεγάλο καυγά, και η Μαρίνα βλέπει ακόμη μία φορά την οικογένεια της διαλυμένη,  εξαιτίας ενός Σταματακη… και το μίσος  της για αυτούς μεγαλώνει… Ωστόσο δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί να συμφιλιώσει τα παιδιά της, πείθοντάς την Αργυρώ να επιστρέψει στο πατρικό  της. Εκείνη όπως θα δούμε  στα επόμενα επεισόδια, γυρίζει στο σπίτι, αν και η σχέση της με τον Πέτρο είναι τεταμένες.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη είναι η υπεύθυνη για τον χαμό της Ανθούλας

Η Αργυρώ, είναι αποφασισμένη, να ζήσει τον έρωτά της με τον Αστέρη και αρχίζουν να σχεδιάζουν την απόδρασή τους.  Η Μαρίνα όμως δεν είναι διατεθειμένη να χάσει ξανά την της και έρχεται αντιμέτωπη με τον Αστέρη.

Τις επόμενες μέρες, η Αργυρώ και ο Πετρής δείχνουν να τα ξαναβρίσκουν. Και η Μαρίνα ανακουφίζεται, ωστόσο η μοίρα, παίζει ένα πολύ περίεργο παιχνίδι στη Μαρίνα, η οποία θα έρθει αντιμέτωπη με ένα τρομερό Δίλημμα….

μαρινα-καλλιοπη-σασμος

Η Μαρίνα σώζει τη ζωή της Καλλιόπης

Πως Η Μαρίνα σώζει τη ζωή της Καλλιόπης; Η Μαρίνα, καθώς περπατάει στο δρόμο, βρίσκει λιπόθυμη την Καλλιόπη. Η Μαρίνα σαστίζει και δεν ξέρει, αν πρέπει να κάνει ότι θα έκανε κάθε άνθρωπος, ή να την αφήσει εκεί να  υποφέρει, όπως υπέφερε και η οικογένειά της, εξαιτίας των Σταματάκηδων.  Τελικά η Μαρίνα την βοηθάει και της σώζει τη ζωή ,καλώντας σε βοήθεια και προσπαθώντας να την συνεφέρει.

Η αλήθεια είναι πως η Καλλιόπη, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, και έχει αμελήσει την υγεία της.  Αυτό, γιατί έχει ανακαλύψει τη σχέση του Μαθιού με την Βασιλική. Η ίδια, γνωρίζοντας πλέον τη σχέση του γιου της με τη χήρα του Στεφανή, κάνει τη σύνδεση, και αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο γιος της είναι ο δολοφόνος !

Δείτε ακόμη Σασμός: O Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού και η Καλλιόπη σκοτώνει την Βασιλική

Ολη αυτή η κατάσταση, την έχει εξαντλήσει και για αυτό το λόγο  λιποθύμησε. Ούτε όμως η Καλλιόπη μπορεί να πιστέψει, πως η Μαρίνα την βοήθησε και δεν την άφησε στη μέση του δρόμου. Γιατί να το κάνει αυτό; Και ενώ συμβαίνουν αυτά, η Στέλλα συναντιέται τυχαία με τον Αστέρη και οι ελπίδες της, πώς θα είναι ξανά μαζί αναπτερώνονται.  Ωστόσο πολύ γρήγορα, απογοητεύεται ακόμη μία φορά, όταν καταλαβαίνει πως η αγάπη του για την Αργυρώ, δεν μπορεί να ξεπεραστεί .Ο πληγωμένος της εγωισμός, αυτή τη φορά θα την οδηγήσει σε μία πράξη, που θα σοκάρει τον Αστέρη.

Σασμός : H Μαρίνα σώζει τη ζωή της Καλλιόπη

Η Στέλλα εκβιάζει τον Αστέρη και την Αργυρώ

stella-argiro-sasmos

Η Στέλλα εκβιάζει τον Αστέρη, πώς θα αποκαλύψει τα πάντα στην Καλλιόπη, εάν δεν χωρίσει την Αργυρώ και μάλιστα έχει στην κατοχή της μία φωτογραφία του παράνομου ζευγαριού.

Οι τελευταίοι τρέμουν, μήπως κάνει πράξη τις απειλές της ! Καθώς ξέρουν, πως αν η Καλλιόπη το μάθει, θα έρθουν ραγδαίες εξελίξεις στη ζωή τους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close