Σασμός: Η Καλλιόπη σκοτώνει την Βασιλική και ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού

Σασμός: Στα επόμενα επεισόδια έρχονται πολλές εξελίξεις καθώς η Καλλιόπη σκοτώνει την Βασιλική και θα δούμε πως ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού.

Ο Νικηφόρος μετά την  δολοφονία του πατέρα του θα δεί και την μάνα του να δολοφονείται. Και θα βρεθεί τελείως μόνος… Τον μόνο που θα έχει ο Νικηφόρος είναι τον  Μαθιό που θα γίνει, το στήριγμα του.

Στον  Σασμό, ένα ακόμα χτύπημα θα δεχτεί ο Νικηφόρος μετά τη δολοφονία του πατέρα του, ένα άλλο χέρι, πέρα από κάθε υποψία, της Καλλιόπης, θα αφαιρέσει την ζωή της μάνας του της Βασιλικής! Ο Νικηφόρος θα βρεθεί στην κυριολεξία στο έλεος του θεού, με έναν και μόνο άνθρωπο να του στέκεται σαν πατέρας, τον Μαθιό. Σαν πατέρας ή μήπως είναι ο πατέρας του;

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 38 , 39 , 40 , 41

Πως ξεκινά η τραγωδία

Η Αργυρώ έχει ξεκινήσει  να ψάχνει το παρελθόν Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων.  Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Αργυρώ να  ξεκινά  έρευνες για να δει για ποιο λόγο οι συγγενείς του πατέρα της, Μάρκου Βρουλάκη, σκότωσαν στην φυλακή τον πατέρα του Αστέρη. Και κυρίως για ποιο λόγο άρχισε η βεντέτα. Η γιαγιά ειρήνη θα ενημερώσει φοβισμένη τον παπά και ο παπάς ειδοποιεί τον Αντώνη. Η γιαγιά Ειρήνη δεν θέλει να ανακαλυφθεί το παρελθόν. Και κυρίως  δεν θέλει να  ανακαλύψει η νύφη της η Μαρίνα. Η Μαρίνα δεν γνωρίζει πως ο άντρα της, την έχει απατήσει με την αδελφή του Σταματάκη. Όπως η γιαγιά Ειρήνη δεν γνωρίζει πως  έχει έναν ακόμη εγγονό, κάτι που θα το μάθει στην συνέχεια της σειράς.

Ο χαμένος γιος της Ανθούλας, έρχεται στην Κρήτη

Ο χαμένος γιος της Ανθούλας  και ετεροθαλής αδερφός της Αργυρώς, έρχεται στην Κρήτη για να βρεί την βιολογική του μητέρα  δείτε εδώ .

Είδαμε πως στην Κρήτη, έφτασε ο Άγγελος, ο οποίος, δεν ξέρει όμως ακόμη ποιοι είναι οι αληθινοί γονείς του.Δεν ξέρει πως η μητέρα του έχει αυτοκτονήσει και για το θανατο της ευθύνεται η Καλλιόπη δείτε εδώ Και πως ο έρωτάς τους ήταν η αιτία για να αρχίσει μια μεγάλη βεντέτα. Η οικογένεια Βρουλάκη είναι αντιμέτωπη με την οικογένεια Σταματάκη και η Αργυρώ με τον Αστέρη είναι στη μέση.

Δείτε ακόμη Σασμός: ο Νικηφόρος παίρνει την απόφαση να σκοτώσει τον Μαθιό

Η Καλλιόπη σκοτώνει την Βασιλική

Σασμός: O Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού και η Καλλιόπη σκοτώνει την Βασιλική
Ο φόνος της  Βασιλικής θα είναι πολύ άγριος. Δεν θα τον δούμε πολύ σύντομα ,και ούτε θα δούμε ποιος κρύβεται πίσω από τον φόνο αμέσως. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Μόλις μάθει η Καλλιόπη, πως ο Μαθιός και η Βασιλική είναι ζευγάρι θα γίνει έξαλλη. Θα ενώσει τα κομμάτια της ιστορίας και θα καταλάβει πως αυτή την γυναίκα αγαπούσε τόσα χρόνια ο γιός της. Για αυτήν τη γυναίκα δεν παντρεύτηκε ποτέ.

Μόλις η Βασιλική καταλάβει πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και το μάθει η Καλλιόπη, θα σκεφτεί πως πρέπει να δράσει άμεσα. Ο Μαθιός είναι παιδί της, δεν  δεν θέλει να τον χάσει όπως έχασε και τον άντρα της. Όμως η Βασιλική: Η Βασιλική δεν της είναι τίποτα! Αυτή είναι η αιτία που o γιος της έγινε φονιάς και πρέπει να πληρώσει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης σκοτώνει τον Πέτρο μπροστά στη Σεμίνα

Έτσι  θα στήσει καρτέρι στην Βασιλική στο νεκροταφείο, και θα μαχαιρώσει την Βασιλική, οργισμένη από εκδίκηση. Θα το κάνει η ίδια ή θα βάλει κάποιον άλλο; Αυτό δεν θα σας το αποκαλύψουμε ακόμη. Σε λίγες μέρες θα σας αποκαλύψουμε, ποιος βρίσκει την Βασιλική και τί γίνεται μετά την δολοφονία της σε ένα αναλυτικό άρθρο από το daddy- cool.gr. Την σκηνή της δολοφονίας της Βασιλικής, θα την δούμε, αλλά δεν θα δούμε ποιος κρύβεται από πίσω από αυτή, αμέσως.

Πως αντιδρά ο Μαθιός μόλις μάθει πως  σκότωσαν την Βασιλική;

Σασμός: O Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού και η Καλλιόπη σκοτώνει την Βασιλική

Mόλις μάθει o Μαθιός πως  η Βασιλική είναι νεκρή, θα δούμε τον Μαθιό, όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί. Ένα αγρίμι, θα προσπαθήσει να μάθει ποιος την σκότωσε για να πάρει εκδίκηση. Ο Μαθιός ορκίζεται να πάρει εκδίκηση για τον θάνατό της. Θα μάθει όμως πως η Καλλιόπη ευθύνεται για τον θάνατο της Βασιλικής; Και αν το μάθει, θα μπορέσει να αντέξει πως η ίδια του η μάνα του πήρε ότι πολυτιμότερο είχε;.

Ο Νικηφόρος είναι ο γιος του Μαθιού

Σασμός: Η Καλλιόπη σκοτώνει την Βασιλική και ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού

Μετά τον θάνατο της Βασιλικής θα δούμε τον Μαθιό, να παίρνει υπό την προστασία του τον Νικηφόρο. Θα αναλάβει τα πάντα και θα φροντίσει  να κάνει τον Νικηφόρο να σταθεί ξανά στα πόδια του, αφού η δολοφονία της μητέρας του, της Βασιλικής θα τον κάνει να απομονωθεί από όλους και όλα.

Ο Μαθιός θα μείνει μαζί με τον Νικηφόρο,  και όλα αυτά για έναν λόγο. Γιατί το χρωστάει στη Βασιλική και γιατί είναι το παιδί του. Ναι ο Νικηφόρος είναι ο γιος του Μαθιού. Και αυτό ήταν το βασικό κίνητρο που όπλισε το χέρι του και σκότωσε τον Στεφανη.

Δείτε ακόμη Σασμός : Η Μαρίνα σώζει τη ζωή της Καλλιόπης

Η Βασιλική το γνώριζε πως ο Μαθιός ήταν ο πατέρας του Νικηφόρου; Η Καλλιόπη θα το μάθει ποτέ; Και ο Νικηφόρος; Πως θα αντιδράσει αν μάθει πως η μητέρα του είχε σχέση με τον Μαθιό και μάλιστα αυτός είναι ο δολοφόνος του μέχρι τώρα πατέρα του;

Μείνετε συντονισμένοι στο daddy-cool.gr και γραφτείτε στις ενημερώσεις μας ,για να μάθετε τα πάντα για την Αγαπημένη σειρά του alpha Σασμος.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

 

Close