Σασμός: Γνώριζε τα πάντα και δεν μιλούσε τόσα χρόνια;

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως αυτός γνώριζε τα πάντα και δεν μιλούσε τόσα χρόνια.

Τι εννοείς γνώριζε τα πάντα και δεν μιλούσε τόσα χρόνια;

Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζει η μέρα που θα δούμε το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου του Σασμού, τόσο περισσότερα spoiler βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας και εντείνουν την αγωνία μας σχετικά με όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε. Ωστόσο το νούμερο ένα μυστήριο των τηλεθεατών αφορά τον ρόλο του Παύλου Βρουλάκη και την επιστροφή του…

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη σχετικά με την εμφάνιση του στην Κρήτη, έδωσε στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σπυριδούλα Τριάντου ο Μιχάλης Αεράκης ή αλλιώς παπα – Μιχάλης.

Σασμός: Ο παπά Μιχάλης μας συστήνει γιο και εγγονό

Δείτε ακόμη Σασμός: Έτσι θα έρθει η συμφιλίωση

Ο ηθοποιός έδωσε spoiler για τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς και μίλησε ανοιχτά για τον μυστηριώδη Παύλο Βρουλάκη τον οποίο υποδύεται ο Στέλιος Μαϊνας.

Η μεγάλη αποκάλυψη του Μιχάλη Αεράκη

Όπως αποκάλυψε ο παπά Μιχάλης γνώριζε πως ο Παύλος Βρουλάκης είναι ζωντανός και μάλιστα ήταν αυτός που τον βοήθησε να φύγει από την Κρήτη πριν από 20 χρόνια, προκειμένου να σταματήσει η βεντέτα.

Σασμός-παπά Μιχάλης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης θα πάρει εκδίκηση

«Το σημαντικό είναι ότι μπαίνουν καινούργια πρόσωπα, που θα δώσουν πραγματικά πολύ μεγάλες ανατροπές. Ένας εξ αυτών είναι ο Παύλος Βρουλάκης, τον οποίο υποδύεται ο Στέλιος Μάινας. Ένας εξαιρετικός συνάδελφος που υποδύεται τον Παύλο Βρουλάκη, ο οποίος έχει εξαφανιστεί 20 χρόνια.

Σασμός: Ο παπά – Μιχάλης κρατάει στα χέρια του το μυστικό της πατρότητας

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο φόβος της γιαγιάς Ειρήνης

Ο παπάς τα ξέρει όλα, διότι έχουν την ίδια ηλικία και ήταν συμμαθητές. Μαζί έχουν στήσει μια ολόκληρη σκηνοθεσία για να φύγει, για να σταματήσει η βεντέτα, αλλά ο Παύλος επανέρχεται. Γιατί επανέρχεται; Θα το δούμε τον Σεπτέμβριο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close