Σασμός-Καλλιόπη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Η Καλλιόπη θα βάψει τα χέρια της με το αίμα της οικογένειάς της

Πρώτη φορά χαίρομαι τόσο πολύ για αυτήν την σειρά… γκουχου γκουχου εννοώ πως αυτό δεν το περίμενα…

Η Καλλιόπη θα βάψει τα χέρια της με το αίμα της οικογένειάς της καθώς με τα λάθη της θα προκαλέσει θανάσιμα αποτελέσματα.

Η επιστροφή της Καλλιόπης στη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Alpha Σασμός θα γίνει με την ηρωίδα να έχει αποφασίσει πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να προστατέψει τον Μαθιό και τον Αστέρη. Ο πρώτος θα οδηγηθεί στη φυλακή αφήνοντας τους όλους σε απόγνωση.

Σασμός: Έρχεται η Θεία Δίκη για την Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ βρίσκεται μαζί με τον Αστέρη πίσω από την πλάτη του Σταύρου

Οι δύο οικογένειες θα πάρουν και πάλι τα όπλα με αφορμή την επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη που όλοι νόμιζαν για νεκρό. Ο Παύλος Βρουλάκης γυρεύει εκδίκηση και δεν είναι η πρώτη φορά που σκοτώνει.

Άλλωστε αυτός είχε δώσει την εντολή θανάτου του Σταματάκη μέσα στη φυλακή. Οι εξελίξεις θα είναι δραματικές και Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες θα μπούνε στον αγώνα με κόστος ακόμη και την ίδια τους τη ζωή.

Σασμός: Ο Πέτρός Βρουλάκης είναι φονιάς και η Καλλιοπη θέλει να πληρώσει

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του

Ο Παύλος δεν θα ησυχάσει αν δεν δεί τους Μαθιό, Αστέρη και Νικηφόρο να πεθαίνουν καθώς πιστεύει πως με αυτό τον τρόπο θα έρθει η δικαίωση για τις δικές του απώλειες.

Η Καλλιόπη φυσικά δεν θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια να βλέπει τα παιδιά της να σκοτώνονται. Θα βάλει σε εφαρμογή τα σχέδιά της, παρ’ όλ’ αυτά το ένα λάθος θα διαδέχεται το άλλο αφού θα κινείται στη κόψη του ξυραφιού.

Σασμός: Καλλιόπη και Βασιλική σπαράζουν με έναν θρήνο που ραγίζει πέτρες

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Γεροντιδάκης μπαίνει στον πλευρό του Αντώνη και φέρνει πανικό

Σύμφωνα πάντα με το βιβλίο η Καλλιόπη στο τέλος θα αυτοκτονήσει καθώς δεν θα μπορέσει να αντέξει το βάρος που έχει μέσα της. Προκάλεσε αλλά και δέχτηκε πολύ πόνο και δεν διστάζει να αφαιρέσει τη ζωή της σε μια πράξη λυτρωτική για την ίδια.

Με βάση το βιβλίο, η τραγική αυτή ηρωίδα δίνει τέλος στη ζωή της. Μη μπορώντας να αντέξει το βάρος που κουβαλά για το κακό που έκανε, βάφει τα χέρια της με το ίδιο της το αίμα…

Σασμός: Η Καλλιόπη δίνει την ευχή της στον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός : 5 νέοι ηθοποιοί εισβάλλουν στο Σασμό και προκαλούν πανικό

Ακόμη δεν γνωρίζουμε αν οι σεναριογράφοι θα ακολουθήσουν πιστά το βιβλίο αλλά αν το κάνουν ο θάνατος της Καλλιόπης θα αργήσει, πιθανόν μέχρι το τέλος του δεύτερου κύκλου. .

Η μόνη ελπίδα για τους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες είναι ο Σασμός, για να μπορέσουν πρώτα από όλα να επιβιώσουν και έπειτα να ζήσουν ευτυχισμένοι.

Σασμός: Η Καλλιόπη δίνει spoiler για την σχέση Αστέρη – Αργυρώς

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη στην φυλακή παίρνει πάνω της το φόνο

Η σύλληψη του Μαθιού μοιάζει να είναι η αρχή του τέλους καθώς στη δεύτερη σεζόν αυτοί που θα θρηνήσουν θα είναι οι Σταματάκηδες με το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης να το έχει η τραγική ηρωίδα Καλλιόπη…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close