Σασμός: Η Μαρίνα ανακοινώνει στα παιδιά της πως παντρεύεται

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολλές καθώς η Μαρίνα ανακοινώνει στα παιδιά της πως παντρεύεται και αντιδρούν

Το σπίτι των Βρουλάκηδων παίρνει φωτιά στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Από τη μια το γράμμα της Ανθούλας έχει φέρει τα πάνω κάτω και από την άλλη η απόφαση της Μαρίνας να παντρευτεί δίνει την χαριστική βολή στον Πέτρο με τις συνέπειες να είναι άγνωστες.

Σασμός: Η Μαρίνα ανακοινώνει στα παιδιά της πως παντρεύεται

Η Μαρίνα αναζητά τρόπους να πει στα παιδιά της την αλήθεια στη σειρά Σασμός, τη στιγμή που ο Πέτρος και η Αργυρώ ψάχνουν τρόπο να βάλουν τη ζωή τους σε μια τάξη. Η Αργυρώ συνεχίζει να βλέπει τον Αστέρη, ενώ ο Πέτρος παλεύει να δεχτεί το παρελθόν της Σεμίνας και τα ψέματα που του είπε.

Η γιαγιά Ειρήνη έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο σπιτικό των Βρουλάκηδων, καθώς η ιστορία με την Ανθούλα και το παιδί, της δημιουργεί εφιάλτες. Η Μαρίνα, θέλοντας να σιγουρευτεί πως η πεθερά της είναι εντάξει, θα διαβάσει το ένοχο αυτό γράμμα, φτάνοντας μόνη της στην αλήθεια.

Δείτε επίσης : Σασμός επόμενα επεισόδια : 70 , 71 , 72 , 73 , 74

Ο σύζυγός της είχε παράλληλη σχέση. Η ίδια αισθάνεται προδομένη, ταπεινωμένη. Ζητάει από τον Αντώνη να επισπεύσουν τις διαδικασίες, καθώς θέλει να τον παντρευτεί και θα το κάνει, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική υποψιάζεται τον Μαθιό για το φόνο του Στεφανή

Σασμός: Η Μαρίνα ανακοινώνει στα παιδιά της πως παντρεύεται

Σε σοκ ο Πέτρος

Όταν η Μαρίνα αποφασίσει να ανακοινώσει τον γάμο της, ο Πέτρος και η Αργυρώ θα την κοιτάξουν σοκαρισμένοι, στη σειρά Σασμός. Παρόλο που η Αργυρώ θα παγώσει στο άκουσμα αυτό, θα αφήσει την μητέρα της να πράξει, όπως εκείνη νομίζει.

Αντίθετα με την Αργυρώ, ο Πέτρος θα θυμώσει πολύ. Θα δει πως η αδερφή του δέχεται το γεγονός αυτό, γιατί ταυτίζεται με αυτή την ιστορία. Εκείνος, όμως, δε θα επιστρέψει να γελοιοποιηθεί η οικογένειά του!

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Θοδώρα στέλνει τον Πέτρο φυλακή

Ανακοινώνει στην Μαρίνα πως δεν υπάρχει περίπτωση να παντρευτεί! Η Μαρίνα σύμφωνα με το youfly.com  τον κοιτάζει, θέλει να του πει όλη την αλήθεια για τον πατέρα του και το γράμμα της Ανθούλας, όμως διστάζει. Η κατάσταση στο σπίτι των Βρουλάκηδων έχει βγει εκτός ελέγχου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close