Σασμός: Η Θεοδώρα στέλνει τον Πέτρο φυλακή

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι άσχημες καθώς η Θοδώρα στέλνει τον Πέτρο φυλακή. Θα καταφέρει να γλιτώσει;

Σε σοκ η Αργυρώ, ο αδερφός της φονιάς του Στεφανή.. Η Θοδώρα στέλνει τον Πέτρο φυλακή.

Μία συγκλονιστική εξέλιξη που θα συμβεί στο Σασμό έρχεται να δώσει νέες διαστάσεις στη συνέχεια της σειράς σύμφωνα με το περιοδικό TV  Mania. Πρωταγωνιστές αυτής της εξέλιξης είναι η Θεοδώρα και ο Πέτρος. Μέχρι τώρα η αδερφή του Μανώλη, μετά την απόρριψη του Πέτρου, έχει αποκαλύψει το χαρακτήρα της και θεωρείται μια εγωίστρια και δολοπλόκα γυναίκα.

Η όμορφη Θοδώρα από την πρώτη στιγμή που έμαθε πως ο Πέτρος ερωτεύτηκε τη Σεμίνα και θέλει να την αρραβωνιαστεί από τη ζήλια της αποφάσισε να διαλύσει την ευτυχία του αδελφού της Αργυρώς. Έκανε τα πάντα, μέχρι που έφτασε στο σημείο να συμμαχήσει με το Διονύση Για να αποκαλύψει το ένοχο παρελθόν της Σεμίνας, έτσι ώστε να το μάθει ο Πέτρος και να την παρατήσει. Μέχρι ένα σημείο τα κατάφερε, αφού ο Πέτρος διέλυσε τους αρραβώνες του με τη Σεμίνα όταν έμαθε το σκοτεινό παρελθόν της αγαπημένης του.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 70 , 71

Σασμός: Η Θεοδώρα στέλνει τον Πέτρο φυλακή

Δείτε ακόμη Σασμός: Η εξέλιξη με τον πραγματικό πατέρα του Άγγελου θα σας συγκλονίσει

Η χαρά και η ικανοποίηση που πήρε η Θοδώρα κράτησε για λίγο γιατί η Σεμίνα και ο Πέτρος δεν άντεξαν μακριά ο ένας από τον άλλον ο δυνατός έρωτας τους τους έφερε και πάλι μαζί. Μαθαίνοντας τα νέα, η Θοδώρα βάζει σε εφαρμογή Το δεύτερο μέρος του σχεδίου της για να πάρει οπωσδήποτε την εκδίκησή της. Η σατανική κοπέλα θα καταφέρει να κάνει τον αδελφό της του χεριού της. Θα εκμεταλλευτεί την αδυναμία του Μανώλη και Με τρόπο της θα αρχίσει να του λέει πως είδε με τα μάτια της τον Πέτρο να σκοτώνει τον Στεφανή. Έτσι, θα τον πείσει πως πρέπει να πουν την αλήθεια και θα τον βάλει να υποστηρίξει πως ο Πέτρος είναι ο δολοφόνος και πώς τον είδε με τα μάτια της.

Δείτε ακόμη Σασμός Spoiler: Ο Αντώνης κάνει πρόταση γάμου στη Μαρίνα

Σασμός: Η Θεοδώρα στέλνει τον Πέτρο φυλακή

Η Θοδώρα στέλνει τον Πέτρο φυλακή

Μία τέτοια εξέλιξη την εξυπηρετεί, καθώς επιπλέον τη γλιτώνει από την εφιάλτη του Μαθιού, που την απείλησε ξεκάθαρα να μη μιλήσει σε κανέναν πως αυτός είναι ο φονιάς. Η ραδιούργα Θεοδώρα θα είναι η αιτία να συλλάβουν τον Πέτρο και να πιστέψουν όλοι πως είναι ο φονιάς του Στεφανή. Μόλις μαθαίνει η Αργυρώ Τι συμβαίνει στον αδελφό της σοκάρεται και αρνείται να το πιστέψει.

Tοσο η Μαρίνα όσο και η γιαγιά Ειρήνη είναι έτοιμες να καταρρεύσουν που ο Πέτρος τους κατηγορείται για φόνο. Κανείς από την οικογένεια Βρουλάκη δεν μπορεί να πιστέψει την απίστευτη αυτή εξέλιξη. Όσο για τη Σεμίνα, η αρραβωνιαστικιά του Πέτρου θα είναι δίπλα του από την πρώτη στιγμή και θα τον στηρίξει. τι θα συμβεί άραγε όταν αναλάβει την υπόθεση ο Αντώνης Φραγκιαδάκης και ο Μανώλης αρχίσει να ψάχνει αν όσα του είπε η αδελφή του ήταν αλήθεια; Θα καταφέρει ο Πέτρος να αποδείξει την αθωότητα του;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close