Σασμός: Η Θοδώρα βρίσκεται σε σοκ στο φινάλε

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την Θοδώρα να βρίσκεται σε σοκ στο φινάλε.

Ωχ πάλι θα αρχίσει να κλαίει αυτή;

Σε πολύ δύσκολη θέση θα βρεθεί η Θοδώρα, στο φινάλε της σεζόν Σασμός. Μία είδηση θα είναι αρκετή για να την ταράξει και για να την βάλει σε σκέψεις..

Το τελευταίο διάστημα, η ίδια παρακολουθεί πως ο αδελφός της έχει αλλάξει σημαντικά. Το ίδιο ισχύει και για την Κλαίρη, η οποία αισθάνεται ανήμπορη να τον βοηθήσει.

Σασμός: Η Θοδώρα βρίσκεται σε σοκ στο φινάλε

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο ματωμένος γάμος στο τέλος του πρώτου κύκλου ( φωτογραφίες )

Πράγματι, ο Μανόλης ταλαιπωρείται από φρικτούς εφιάλτες. Μετά τη συζήτηση που είχε με τον Μαθιό, τίποτα δεν είναι το ίδιο στη ζωή του. Η ημέρα του γάμου πλησιάζει κι εκείνος δε γνωρίζει τι να κάνει: Να αποκαλύψει την αλήθεια ή όχι;

Η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η Κλαίρη και η Θοδώρα προσπαθούν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο τον αγαπημένο τους Μανόλη. Εκείνος, παλεύει μέσα του να μη ξεσπάσει, όμως δεν αντέχει..

Σασμός: Η Θοδώρα βρίσκεται σε σοκ στο φινάλε

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης αποκαλύπτει τον δολοφόνο του Στεφανή

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, ο Μαθιός ομολογεί στην Θοδώρα πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή, στη σειρά Σασμός. Της εξηγεί όλα όσα είδε στο βουνό εκείνη την φρικτή ημέρα που τον στιγμάτισε για πάντα. Όλα αυτά, λίγες στιγμές πριν τον γάμο.

Σασμός: Η Θοδώρα βρίσκεται σε σοκ στο φινάλε

Δείτε ακόμη Σασμός: Έρχεται η Νέμεσις για τον Μαθιό

Η Θοδώρα παγώνει. Πρώτη φορά βλέπει τον αδελφό της να υποφέρει τόσο πολύ. Στο μυαλό της ξυπνούν μνήμες από τότε που κατηγόρησε άδικα τον Πετρή και καταρρέει από τις ενοχές, για ακόμη μια φορά. Σύμφωνα με το Youfly.com, όλα κρέμονται από μία πολύ λεπτή κλωστή…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close