Σασμός: Ο Μανώλης αποκαλύπτει τον δολοφόνο του Στεφανή

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Μανώλης αποκαλύπτει τον δολοφόνο του Στεφανή.

Nα τον αποκαλύψει και να τον αποκαλύψει μας έσκασε…

Η μοιραία συνάντηση που θα ανατρέψει τα πάντα και θα φανερώσει τη μεγάλη αλήθεια στον Μανώλη, το μεγάλο μυστικό του Αντώνη και της Μαρίνας, η αποκάλυψη του παιχνιδιού που έπαιζε ο Αστέρης στον Σταύρο και ένας φόνος που θα στιγματίσει τις ψυχές των ηρώων. Το φινάλε του πρώτου κύκλου του Σασμού θα είναι συνταρακτικό και γεμάτο ανατροπές.

Σασμός: Ο Μαθιός αντιμέτωπος με τα λάθη του

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαρίνα και Αστέρης τσακώνονται ξανά

Ενώ η Βασιλική και ο Μαθιός ετοιμάζονται να ζήσουν επιτέλους την ημέρα που ονειρεύονταν εδώ και χρόνια, ο Μανώλης και οι αμφιβολίες του για την απόφασή του να μην αποκαλύψει το δολοφόνο του Στεφανή απειλούν να τινάξουν όλα στον αέρα.

Σασμός: Η Κλαίρη γίνεται στήριγμα όσο ο Μανώλης χάνει τα μυαλά του

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα τελευταία επεισόδια

Ο Αντώνης και η Μαρίνα από την πλευρά τους δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν το μεγάλο μυστικό που τους βασανίζει και δεν είναι άλλο από την ταυτότητα του δότη που έσωσε την Αργυρώ. Την ίδια στιγμή από ένα παιχνίδι της τύχης, το θέατρο που έπαιζε τόσο καιρό ο Αστέρης στον Σταύρο κινδυνεύει να αποκαλυφθεί…

Η Αργυρώ μαθαίνει ότι ο Αστέρης πλησίασε τον Σταύρο με ψεύτικο όνομα και σοκάρεται. Και ο ίδιος ο Σταύρος, όμως, γίνεται έξαλλος από θυμό όταν συνειδητοποιεί ότι ο άνθρωπος που γνώριζε ως Χρήστο και τον θεωρούσε το μοναδικό φίλο και στήριγμα του από τότε που ήρθε στην Κρήτη τον κορόιδευε, καθώς στην πραγματικότητα το ίδιο πρόσωπο που σημάδεψε ανεξίτηλα τη ζωή της γυναίκας του και την οικογένειά της.

Σασμός: Η Αργυρώ αλλάζει σπίτι

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι τραγικές στιγμές μετά τον ματωμένο γάμο

Ο Αστέρης τώρα να κληθεί την οργή τους και να δικαιολογήσει την αχαρακτήριστη συμπεριφορά του. Κι ενώ όλο το χωριό κινείται στο ρυθμό του επικείμενου γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής, η Άσπα προσπαθεί να πείσει τον Άγγελο να φύγουν μακριά, διαισθανόμενη τον κίνδυνο που τους απειλεί μετά την επιστροφή του Κώστα στο χωριό.

Καθώς οι ετοιμασίες του γάμου προχωρούν, ο Μανώλης μετά από έναν εφιάλτη θα έχει μία μοιραία συνάντηση που θα ανατρέψει τα πάντα και θα αποκαλύψει μία μεγάλη αλήθεια.

Σασμός: Ο Μανώλης καλείται ως μάρτυρας στη δίκη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ξαφνικός χωρισμός και έρωτας βόμβα στην β σεζόν

Η ημέρα του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής φτάνει και το γλέντι αρχίζει να στήνεται στο χωριό. Η Αργυρώ αδυνατεί ακόμα να χωνέψει την κοροϊδία του Αστέρη απέναντι στον Σταύρο, σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες tv ενώ η Μαρίνα για άλλη μία φορά του μιλάει με σκληρά λόγια.

Σασμός-Μαθιός-Μανώλης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται και ζητά εκδίκηση

Ο Μανώλης, κυριευμένος από τύψεις και ενοχές, αποκαλύπτει το όνομα του δολοφόνου του Στεφανή. Παράλληλα προσπαθεί να κάνει με τον Άγγελο μία νέα αρχή στον Άγιο Νικόλαο, ενώ όλο το χωριό διασκεδάζει στο καφενείο, ανυποψίαστο για όσα συμβαίνουν λίγα μόλις μέτρα μακρύτερα. Η αποκάλυψη ενός ακόμα άγριου φονικού πέφτει σαν κεραυνός…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close