Σασμός: Η τυφλή φοιτήτρια που κατακτά τον Μανώλη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ευχάριστες καθώς θα δούμε την τυφλή φοιτήτρια που κατακτά το Μανώλη.

Τι παιδί που είναι αυτός ο Μανώλης. Βρίσκεται πάντα στο κατάλληλο σημείο τη σωστή στιγμή. Τι φονικά έχει δει! Τι ερωτικές περιπτύξεις και αυτός εκεί Μούγκα. Ας ελπίσουμε η Κλαίρη να καταφέρει να τον κάνει να άνοιξει αυτό το ρημαδοστόμα του επιτέλους!

Δείτε επίσης  : Σασμός επόμενα επεισόδια : 95 , 96 , 97 , 98

H τυφλή φοιτήτρια που κατακτά το Μανώλη

Ο Μανώλης ερωτεύεται την Κλαίρη! Η Κλαίρη κονταξάκη που την υποδύεται η Ευθαλία Παπακώστα, είναι η κοπέλα την οποία θα ερωτευτεί ο Μανώλης. H Κλαίρη, έχει καταφέρει να φοιτά στο Φυσικό του Ηρακλείου παρότι είναι τυφλή.  Είναι πολύ όμορφη δυναμική ακομπλεξάριστη με χιούμορ και αυτοσαρκασμό.

Σασμός - Ευθαλία Παπακώστα-

Δείτε επίσης : Σασμός: Το τέλος της Καλλιόπης δεν είναι αυτό που της αξίζει

Πρόκειται για την ιδανική κοπέλα για το συνεσταλμένο Μανώλη. Η σχέση τους θα γίνει γρήγορα ουσιαστική. Οι  δύο άνθρωποι με δυσκολία προσαρμογής στον κόσμο για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, θα έρθουν πολύ κοντά. Η Κλαίρη, θα δώσει δύναμη και κουράγιο στο Μανώλη και θα τον βοηθήσει να ξεκινήσει μία σπουδαία καριέρα στα μαθηματικά.

Σασμός- Μανώλης-

Άραγε ο Μανώλης θα εξομολογηθεί στην Κλαίρη το μυστικό που τον βαραίνει; Και αν ναι, τί ρόλο θα παίξει η Κλαίρη στην ανακάλυψη του πραγματικού δολοφόνου του Μαθιού;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close