Σασμός: Το τέλος της Καλλιόπης δεν είναι αυτό που της αξίζει

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδιά της σειράς θα είναι δραματικές καθώς θα δούμε πως το τέλος της Καλλιόπης δεν είναι αυτό που της αξίζει. Δεν είναι αυτό που αξίζει σε καμία μάνα.

Παρόλο που η Καλλιόπη είναι μια γυναίκα δυναμική θα λυγίσει. Η Καλλιόπη θα φθάσει μέχρι το τέλος το οποίο δεν θα είναι και τόσο ευχάριστο αφού ύστερα από ένα τραγικό συμβάν θα λυγίσει και με το δίκιο της η γυναίκα ,να τα λέμε και αυτά.

Δείτε επίσης : Σασμός: O Μαθιός ετοιμάζει επίθεση στους Βρουλάκηδες

Σασμός- Καλλιόπη-

Το τραγικό τέλος της Καλλιόπης

Η Καλλιόπη θα ζήσει ακόμα πολλά. Θα φτάσει μέχρι το τέλος, όχι για να δικαιωθεί αλλά για να ζήσει πιο μεγάλο πόνο. Εκείνο τον πόνο που δεν θα αντέξει και πού θα τη στείλει στο θάνατο!

Σασμός- Καλλιόπη-

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Σταύρος σώζει την Αργυρώ και εκείνη τον ερωτεύεται

Η Καλλιόπη είναι το πρόσωπο που έχει καθορίσει τη μοίρα πολύ και κυρίως των παιδιών της. Με τον Αστέρη στη φυλακή και τον Μαθιό, το καμάρι της, τον γιο της που λατρεύει, να είναι φονιάς. Και όλα αυτά εξαιτίας της. Όλα αυτά για ένα ψέμα, για μία προκατάληψη. Πόσο θα αντέξει η Καλλιόπη όλα αυτά που έγιναν και κυρίως αυτά που θα γίνουν; Ποιος θα πληρώσει για τα δικά της κρίματα; Το τέλος της Καλλιόπης θα σηματοδοτήσει και το τέλος της σειράς.

Σασμός: Το τέλος της Καλλιόπης δεν είναι αυτό που της αξίζει

Όταν για όλα θα έχουν δοθεί λύσεις και εξηγήσεις. Όταν δεν θα έχει πια τίποτα να περιμένει, δεν θα έχει πια τίποτα να αγαπήσει και να ορίσει. Τίποτα που να της δίνει ζωή. Όταν φτάσει το τέλος, το κενό, η τραγωδία, θα έρθει και το δικό της φινάλε. Σύμφωνα με το ομότιλο το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, η Καλλιόπη θα δει μπροστά της να ξετυλίγεται το πιο τραγικό γεγονός για μία μάνα. Θα δει το παιδί της νεκρό.

Δείτε επίσης : Σασμός επόμενα επεισόδια : 91 , 92 , 93 , 94

Σασμός- Καλλιόπη-

Τον αγαπημένο της γιο τον Μαθιό. Πριν το δει καν, λίγα λεπτά πρίν θα το νιώσει. Μόλις ακούσει τον πυροβολισμό, θα καταλάβει.

Αυτός ο πυροβολισμός θα τη χτυπήσει ευθεία στην καρδιά! Θα τρέξει στον δρόμο, θα ουρλιάζει, θα τραβάει τα μαλλιά της, θα ξεσκίζει της σάρκες της. Μόλις αντικρίσει τον Μαθιό της νεκρό: Το κοπέλι μου, το αντράκι μου, μωρέ! Ποιος σε σκότωσε; Ποιος; θα ουρλιάζει.

Το μυαλό της δεν θα αντέξει άλλο πόνο. Οι τύψεις, η οργή, πόνος για τα παιδιά της θα οδηγήσουν τα βήματα της. Μακριά, τρέχοντας σαν τρελή στο δρόμο, με τα αίματα του παιδιού της τα μάτια.

Σασμός- Καλλιόπη - Μαθιος

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Θοδώρα τα χάνει όλα

Με το  μυαλό κενό από λογική και γεμάτο από πόνο. Με τις ενοχές της, με τον παραλογισμό της, με το μίσος της και τη γυναίκα που του πήρε τα μυαλά, που τον έκανε φονιά: Εξαιτίας της!, μονόλογει. Η Καλλιόπη δεν αντέχει άλλο. Δεν έχει ζωή, δεν αναπνέει, δεν αισθάνεται.

Περπατάει ασταμάτητα, σκαρφαλώνει στα βουνά και στα φαράγγια σύμφωνα με το tv24, μονολογεί, κλαίει και ρίχνει κατάρες παντού. Μόλις φτάσει στην κορυφή, θα πάει στην άκρη και θα πέσει. Θα δώσει τέλος στη ζωή της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close