Σασμός: Μπαίνει στη σειρά ο ανιψιός της Σοφίας Βέμπο

Ο ηθοποιός ετοιμάζεται να μπει στη νέα δραματική σειρά του Alpha Σασμός.

Ο ηθοποιός και συγγραφέας Βασίλης Τραϊφόρος ειναι  ανιψιός της Σοφίας Βέμπο και του Μίμη Τραϊφόρου. Ο ηθοποιός ύστερα από την  επιτυχημένη εμφάνιση του στις Άγριες Μέλισσες είναι έτοιμος  να μπει στη σειρά του Alpha “Σασμός“.

Ο Βασίλης Τραϊφόρος έχει γράψει τις βιογραφίες των θείων του και μιλώντας  αποκλειστικά στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Κάραλη μίλησε για τον ρόλο του στην σειρά του Alpha.

Σασμός: Μπαίνει στη σειρά ο ανιψιός της Σοφίας Βέμπο

«Με κάλεσαν από την παραγωγή να συμμετέχω ως guest, όπου στη συνέχεια θα γίνει ρόλος. Κάνω τον μπαρμπα – Αλέκο, έναν κρητικό που είναι ο κουτσομπόλης του χωριού και σχολιάζει τις εξελίξεις.. Στη σκηνή που συμμετείχα ήμουν μαζί με τον Τάσο Νούσια, τον Μιχάλη Αεράκη που κάνει τον παπά, τον Δημήτρη Λάλο, τον Σταμάτη Κακαβελάκη που κάνει επίσης τον χωρικό, τον Στάθη Μαντζώρο και τον Στρατή Χατζησταματίου που κάνει τον σερβιτόρο»

Δείτε επίσης : «Σασμός» – spoiler: Η ιστορία της Ανθούλας, ο λόγος που αυτοκτόνησε και πως συνδέεται με το φονικό

«Τα γυρίσματα έγιναν στην Παιανία σε φυσικό χώρο και συγκεκριμένα σε μια πολύ όμορφη αυλή. Είναι πολύ ωραία εμπειρία η συμμετοχή μου στη σειρά και είμαι σε αναμονή να με καλέσουν, διότι, όπως μου είπαν δε πρόκειται για guest εμφάνιση αλλά για ρόλο. Ο συγγραφέας Σταύρος Πετρουλάκης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και το μήνυμα της σειράς είναι πολύ δυνατό. Ο έρωτας μπορεί να φέρει τη συμφιλίωση ακόμη και σε μια βεντέτα» είπε ολοκληρώνοντας .

Close