Σασμός: Ο Αντώνης ανάμεσα σε Καλλιόπη και Παύλο

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αντώνης ανάμεσα σε Καλλιόπη και Παύλο.

Αντώνη μεγαλύτερο δίλλημα στην ζωή σου δεν ξανά είχες είμαι σίγουρος…

Το μόνο που δεν θέλει ο Αντώνης είναι να χυθεί περισσότερο αίμα μεταξύ Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων. Μαθαίνοντας λοιπόν ότι η Καλλιόπη τρέφει αισθήματα εκδίκησης προς τον Παύλο αλλά και ότι ο Παύλος είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τη μοναδική γυναίκα των Σταματάκηδων, αποφασίζει να τους μιλήσει για να εξομαλύνει τα πνεύματα.

Σασμός : Αντώνης και Μαθιός είναι αδέρφια

Δείτε ακόμη Σασμός: Αστέρης και Μαθιός σε κατάσταση σοκ προσπαθούν να σώσουν την Καλλιόπη

Πρώτα θα εξηγήσει την καλή πως ο Παύλος ήρθε στο νησί για να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του και πως το κύριο μέλημά της θα είναι να σταθεί αυτή τη δεδομένη στιγμή στο πλευρό του Μαθιού.

Σασμός: Η Καλλιόπη στήνει ενέδρα θανάτου στον Παύλο Βρουλάκη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη στήνει ενέδρα θανάτου στον Παύλο Βρουλάκη

Εκείνη θα δείξει να πείθεται, όμως δεν θα βρει την ίδια αντιμετώπιση και από τον Παύλο, που είναι αποφασισμένος για όλα. Δεν θα διστάσει να του πει ότι το αίμα μόνο με αίμα πληρώνεται, όμως στο τέλος της κουβέντας θα φανεί συγκαταβατικός.

Σασμός: Ο Παύλος θα παγώσει μόλις δει αυτό το πρόσωπο απέναντι του

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός θα εκτελέσει το σχέδιο της Καλλιόπης για την δολοφονία του Παύλου Βρουλάκη

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού mytv, κανείς δεν θα μπορεί να πει με σιγουριά πως η Καλλιόπη Σταματάκη και ο Παύλος Βρουλάκης θα κάνουν ανακωχή, όμως σίγουρα θα αξίζει να περιμένουν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close