Σασμός: Ο Αστέρης διεκδικεί την Αργυρώ αλλά μία έκπληξη θα του αλλάξει την ζωή

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Αστέρης βλέπει για πρώτη φορά τον γιο του

Αχ Αστέρη μου κράτα γερά να κρατήσουμε και μεις να αντέξουμε αυτήν τη σκηνή

Η δίκη του Αστέρη ξεκίνησε και στα πρώτα επεισόδια θα δούμε έναν κατηγορούμενο που έχει παρατήσει τα όπλα και λέει ανοιχτά ότι είναι φονιάς.

Σασμό-ο-Αστέρης-διεκδικεί-την-Αργυρώ-αλλά-μία-έκπληξη-τον-περιμένει-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Aστέρης προσπαθεί να τα ξαναβρεί με τον Άγγελο

Ο Αστέρης λοιπόν μπορεί να είναι αποφασισμένος να πάρει το φονικό πάνω του όμως όλοι ξέρουμε ότι η κατάθεση της Σεμίνας στο δικαστήριο θα τον βοηθήσει να απαλλαγεί από τις κατηγορίες ενώ υπό κανονικές συνθήκες κάτι τέτοιο δεν θα γινόταν.

Η Σεμίνα, αγαπούσε πραγματικά τον Πέτρο όμως δεν έχει κανέναν λόγο να πει ψέματα και να στείλει έναν αθώο στην φυλακή, ακόμη κι αν η Αργυρώ εξοργίζεται με την στάση της.

Πως αντικρύζει τον μικρό Πέτρο

Ο έρωτας του εδώ και 1,5 χρόνο όχι μόνο δεν έχει σβήσει αλλά ήταν ο λόγος που κρατήθηκε δυνατός μέσα στη φυλακή. Μετά το σημείωμα που μέσω της Βασιλικής φτάνει στην Αργυρώ μέσα στο δικαστήριο, όπου της ζητά συγγνώμη, με την Αργυρώ να καταρρέει, αποφασίζει μετά την αθώωση να την δει από κοντά.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ μένει πίσω για να σκοτώσει τον Αστέρη

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σασμός Alpha TV (@sasmos_alphatv_official)

Να την διεκδικήσει, να της μιλήσει και να της εξηγήσει. Να δει και εκείνη ότι όλο αυτό το διάστημα πήρε την ενοχή πάνω του και ότι δεν ήθελε να αθωωθεί.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης σώζει τον Μαθιό από βέβαιο θάνατο

Χωρίς να το γνωρίζει κανείς θα πάει να την συναντήσει στα Γιάννενα. Εκεί όμως τον περιμένει μία μεγάλη έκπληξη. Θα προσπαθήσει να βρει το σπίτι της και θα την δει να βγαίνει βόλτα με τον γιο της και τον Σταύρο. Μάλιστα τον έχει βαφτίσει Πέτρο προς τιμήν του αδελφού της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μύρωνας επιστρέφει γεμίζοντας τρόμο τον Μαθιό

Ακόμη δεν γνωρίζει πως είναι γιος του. Ο Σταύρος όμως το γνωρίζει. Είναι μία σκηνή που «κόπηκε» για να μεταδοθεί αργότερα, στο επεισόδιο που είδαμε να της κάνει εκείνος πρόταση γάμου και η Αργυρώ του είπε ότι είναι καιρός να του κάνει μία αποκάλυψη.

Σασμό-ο-Αστέρης-διεκδικεί-την-Αργυρώ-αλλά-μία-έκπληξη-τον-περιμένει-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης σώζει τον Μαθιό από βέβαιο θάνατο

Δεν μάθαμε ποτέ τι του είπε, αλλά την είδαμε στην συνέχεια να λιποθυμά, όταν ο Αστέρης την παίρνει τηλέφωνο από την φυλακή. Η Μαρίνα ως μητέρα της φυσικά, γνωρίζει όλη την αλήθεια. Η συνέχεια αναμένεται συγκλονιστική.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close