Σασμός: Ο Αστέρης σώζει τον Μαθιό από βέβαιο θάνατο

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Αστέρης σώζει τον Μαθιό από βέβαιο θάνατο όταν μαθαίνει την αλήθεια ο Νικηφόρος.

Αστέρη, εσύ όλους τους σώζεις…Εσένα να δούμε ποιος θα σε σώσει…

 


Τίποτα δεν μένει κρυφό κι έτσι η αλήθεια σχετικά με τον θάνατο του Στεφανή θα έρθει στην επιφάνεια και ο Μαθιός δεν μπορεί να παραμένει για πολύ καιρό ακόμη ατιμώρητος. Συγκεκριμένα βρισκόμαστε στην Κρήτη 1,5 χρόνο μετά το φονικό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Στέλλα παρουσιάζει στοιχεία στο δικαστήριο που καταδικάζουν τον Πετρή

Αυτό το χρονικό άλμα θα συμβεί στο επεισόδιο της Πέμπτης. Η δίκη του Αστέρη ξεκινά και η τελική αναμέτρηση ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες είναι γεγονός. Η Σεμίνα παραμένει εξαφανισμένη και μαζί της εξαφανίζεται και η μόνη ελπίδα να ευνοηθεί ο Αστέρης στο δικαστήριο.

Η Καλλιόπη είναι απογοητευμένη αλλά και οργισμένη ταυτόχρονα διότι βλέπει ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο μικρός της γιος να μπει φυλακή ισόβια. Ο Μαθιός εμφανίζεται στο δικαστήριο με κρητική φορεσιά και σαρίκι στο κεφάλι, συνοδευόμενος από την Βασιλική και πηγαίνει να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ μένει πίσω για να σκοτώσει τον Αστέρη

Η Αργυρώ, η Μαρίνα και ο Άγγελος βρίσκονται απέναντί τους, έτοιμοι να υπερασπιστούν την μνήμη του Πετρή. Από εκείνη την δίκη θα απουσιάζει ο Νικηφόρος κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό αφού δεν έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση. Όμως στην συνέχεια αυτό θα αλλάξει.

Συγκεκριμένα σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό TV24 ο ηθοποιός Γιώργος Αμουτζάς που υποδύεται τον Νικηφόρο κάνει μία αποκάλυψη σχετικά με την συνέχεια της σειράς.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός βάφει τα χέρια του με αίμα ξανά

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι: «Όταν μάθει αυτό που βλέπουμε στο «Σασμό» ένα χρόνο τώρα (σ.σ εννοεί για τον δολοφόνο Μαθιό) και ότι έχουν σχέση από την αρχή, ο Νικηφόρος θα αντιδράσει όπως έχει μάθει να αντιδρούν οι άντρες του χωριού του. Όταν κάποιος έχει μια διαφωνία με κάποιον άλλον, βγαίνουν τα κουμπούρια».

Σασμός-ο-Αστέρης-σώζει-τον-Μαθιό-από-βέβαιο-θάνατο-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης πάει στο σπίτι της Αργυρώς: “Μας ρήμαξες την ψυχή”

Μάλιστα είπε ότι ο χαρακτήρας του στην σειρά θα εναντιωθεί ακόμη και στην μητέρα του. Πως θα βγουν τα…κουμπούρια όμως; Ο Αστέρης θα είναι εκείνος που θα μάθει πρώτος την φρικτή αλήθεια. Δηλαδή πως ο αδερφός του ήταν αυτός που σκότωσε τον Στεφανή και έβαλε όλη την οικογένεια σε μπελάδες.

Σασμός-ο-Αστέρης-σώζει-τον-Μαθιό-από-βέβαιο-θάνατο-

Μην ξεχνάτε πως ο Αστέρης επιτέθηκε στον Πετρή διότι πίστεψε ότι εκείνος ήταν που σκότωσε τον Στεφανή. Ο θυμός του λοιπόν μετά την ανακάλυψη της αλήθειας δεν έχει προηγούμενο. Δεν μπορεί όμως να βάψει τα χέρια του με αδελφικό αίμα οπότε προσπαθεί να τον πείσει να παραδοθεί.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Κώστας γυρνάει και διεκδικεί την Άσπα

Όμως από μία χρονικά άτυχη συγκυρία ο Νικηφόρος μαθαίνει κάποια από τα στοιχεία της αστυνομίας τα οποία και οδηγούν στον Μαθιό. Τότε λοιπόν είναι που θα θελήσει να πάρει τον νόμο στα χέρια του και θα βρεθεί αντιμέτωπος μαζί του σε μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της σειράς.

Σασμός-ο-Αστέρης-σώζει-τον-Μαθιό-από-βέβαιο-θάνατο-

Ο Νικηφόρος με δάκρυα στα μάτια θα του ζητάει να μάθει την αλήθεια. Αν είχε σχέση με την μητέρα του εξαρχής κι αν εκείνη γνώριζε πως ο Μαθιός σκότωσε τον πατέρα του. Ο Μαθιός θα το αρνηθεί και θα πάρει ολοκληρωτικά την ευθύνη για την δολοφονία του Στεφανή.

Εκείνη την στιγμή, σαν σωτήρας του Μαθιού θα εμφανιστεί ξαφνικά ο Αστέρης και θα μπει στην μέση έτσι ώστε ο μικρός να μην καταστρέψει την ζωή του. Του λέει ξεκάθαρα ότι δεν χρειάζεται να καταστρέψει την ζωή του.

Σασμός-ο-Αστέρης-σώζει-τον-Μαθιό-από-βέβαιο-θάνατο-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Άσπα τη δύσκολη ώρα είναι στο πλευρό του Άγγελου

Οι σεναριογράφοι της σειράς δεν έχουν αποφασίσει ακόμη αν ο Αστέρης θα σκοτώσει τον αδερφό του ή όχι. Αρχικά υπήρχε η απόφαση να διατηρηθεί η υπόθεση αυτούσια από το βιβλίο. Όμως αυτό θα αλλάξει αν στην σειρά συνεχίσει ο Δημήτρης Λάλος σαν Μαθιός. Γιατί τότε η αποκάλυψη για την δολοφονία θα κρατηθεί ως μυστικό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close