Σασμός-ο-Μύρωνας-επιστρέφει-και-ανοίγει-ξανά-την-υπόθεση-για-τον-Στεφανή-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές αφού ο Μύρωνας επιστρέφει φέρνοντας τον τρόμο στον Μαθιό. 

Μαθιό αγόρι μας, δεν σε βλέπουμε καλά…Καλό θα ήταν να ξεκινήσεις να φυλάς τα νώτα σου και πάλι.


Μπορεί να μην το περιμένατε όμως ο Μύρωνας επιστρέφει στον Σασμό και φέρνει μαζί του την απόλυτη ανατροπή. Συγκεκριμένα, το δεξί χέρι του Αντώνη Φραγκιαδάκη, μπορεί να πήρε μετάθεση φεύγοντας μακριά από την Κρήτη όμως δεν ξέχασε ποτέ την υπόθεση που ταλαιπώρησε τόσο πολύ τις αστυνομικές αρχές του χωριού του.

Σασμός-ο-Μύρωνας-επιστρέφει-και-ανοίγει-ξανά-την-υπόθεση-για-τον-Στεφανή-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ μένει πίσω για να σκοτώσει τον Αστέρη

Ο Αμερικάνος έχει πάρει πάνω του την δολοφονία του Στεφανή Σταματάκη για να γλιτώσει από τα χέρια του Καραπάνου. Όμως η αλήθεια πάντα φανερώνεται στο τέλος με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Μπορεί λοιπόν ο Μαθιός να νιώθει πλέον σίγουρος πως η υπόθεση έκλεισε όμως ο Μύρωνας επιστρέφει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Άσπα τη δύσκολη ώρα είναι στο πλευρό του Άγγελου

Η επιστροφή του Μύρωνα θα φέρει την απόλυτη ανατροπή στον Σασμό αφού η υπόθεση για την δολοφονία του Στεφανή θα ανοίξει και πάλι και αυτή τη φορά ο Μύρωνας θα έχει τρανταχτά στοιχεία στα χέρια του. Ο Αντώνης θα τον δεχτεί και πάλι με χαρά και οι έρευνες θα ξεκινήσουν.

Σασμός-ο-Μύρωνας-επιστρέφει-και-ανοίγει-ξανά-την-υπόθεση-για-τον-Στεφανή-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός βάφει τα χέρια του με αίμα ξανά

Ο Μαθιός δεν έχει ιδέα πως οι αρχές στράφηκαν εναντίον του για ακόμη μία φορά. Ο Μύρωνας όμως όχι μόνο θα ανοίξει την υπόθεση του Στεφανή και πάλι αλλά θα κάνει και προσπάθειες να προσεγγίσει την Άσπα παρόλο που η ζωή της έχει περάσει από 40 κύματα.

Σασμός-ο-Μύρωνας-επιστρέφει-και-ανοίγει-ξανά-την-υπόθεση-για-τον-Στεφανή-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης πάει στο σπίτι της Αργυρώς: “Μας ρήμαξες την ψυχή”

Ο Κώστας βλέπετε έχει αποφυλακιστεί και η σχέση της με τον Άγγελο είχε τρομαχτικές συνέπειες για την ίδια και τους γύρω της. Θα καταφέρουν να είναι μαζί η Άσπα και ο Άγγελος; Ποιες είναι οι εκπλήξεις που επιφυλάσσει η μοίρα για τον Μύρωνα; Θα καταφέρει να επιβιώσει μετά τις έρευνες για τον Στεφανή;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close