Σασμός-Μανώλης-Λευτέρης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Μανώλης δίνει στεγνά τον Λευτέρη. 

Ρε τι καρφί είναι αυτό ρε;;

Ο Μανόλης μπαίνει στα άδυτα της νύχτας, φέρνοντας σε τεράστια αμηχανία τον Λευτέρη, στη σειρά Σασμός. Ο νεαρός πρωταγωνιστής φαίνεται πως έχει πάρει πολύ σοβαρά τη θέση του δίπλα στον Ευθύμη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος θα χτυπήσει πίσω απο την πλάτη του Μαθιού και του Αστέρη

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αντώνης πλακώνει στο ξύλο τον Ευθύμη

Εκείνος, του δίνει τις κατάλληλες εντολές κι οδηγίες, ενώ ταυτόχρονα του υπόσχεται πολλά πολλά κέρδη. Ο Μανόλης παίρνει μαζί του στον βούρκο τον Νικηφόρο, με αποτέλεσμα οι δυο τους να μπλέκονται σε σκοτεινά μονοπάτια.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα και η Αργυρώ πιάνονται μαλλί με μαλλί

Σασμός-Λευτέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Τέλος ο Μανώλης και ο Νικηφόρος

Δυστυχώς, αυτός που κινδυνεύει περισσότερο από όλους, είναι ο Λευτέρης. Εάν ο μικρός συνεχίσει να δουλεύει τόσο και να παθιάζεται με τη δουλειά τις έρευνες, τότε είναι πολύ πιθανό να φτάσει στην αληθινή του ταυτότητα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος θα κάνει το μεγάλο χτύπημα

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Νάντια ψάχνει πληροφορίες για τον Μαθιό

Έτσι και γίνεται. Ο Μανόλης βρίσκει ένα στοιχείο, το οποίο φέρνει τον Λευτέρη αντιμέτωπο με τον Ευθύμη, στη σειρά Σασμός! Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός ανακαλύπτει κάτι που θα δυσκολέψει αρκετά τον Λευτέρη στο έργο του. Εκείνος θα προσπαθήσει να μπει εμπόδιο στα σχέδια του Μανόλη, με αποτέλεσμα ο μικρός να τον υποψιάζεται.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα συμμαχεί με τον Σταύρο και πληγώνει την Αργυρώ

Σασμός-Λευτέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ποια θα διαλέξει τελικά ο Νικηφόρος;

Τι σημαίνει αυτό; Εάν ο Μανόλης ανακαλύψει την αλήθεια, τότε όλα θα καταστραφούν. Στη μέση δε βρίσκεται μόνο ο Ευθύμης, το αφεντικό του, αλλά και η αδελφή του, η Θοδώρα, σύμφωνα με το youfly, η οποία έχει ερωτευτεί έναν άλλον Ένας καινούργιος εφιάλτης ξεκινά για τον Μανόλη…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close