Σασμός-Μαθιός-Αστέρης-Παύλο

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Μαθιός και Αστέρης σώζουν τον Παύλο απο βέβαιο θάνατο.

Βρε τα παιδιά μας θέλουν τον σασμό…

Κι όμως, ο Νικηφόρος θα εναντιωθεί ακόμη περισσότερο στον Παύλο, στη σειρά Σασμός. Όσο κι αν ο Μανόλης προσπαθεί να τον πείσει πως δεν είναι εκείνος ο δολοφόνος του πατέρα του, ο Νικηφόρος δεν ακούει λέξη! Θέλει να κάνει τον Βρουλάκη να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο ερχομός της γυναίκας του Ευθύμη θα φέρει ανατροπές

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης δίνει στεγνά τον Λευτέρη

Όσο κυλούν τα επεισόδια, τόσο η ζωή του νεαρού αλλάζει ριζικά. Ο Νικηφόρος συνεργάζεται με τον Μανόλη και μπαίνει για τα καλά στον σκοτεινό κόσμο της νύχτας, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος θα χτυπήσει πίσω απο την πλάτη του Μαθιού και του Αστέρη

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αντώνης πλακώνει στο ξύλο τον Ευθύμη

Μάλιστα, αποφασισμένος να αφοσιωθεί στο καταστροφικό του σχέδιο, χωρίζει την Τζένη, αδιαφορώντας για όσα έχουν περάσει μαζί. Μάλιστα, συμμαχεί με την Καλλιόπη, για να κρατήσουν τα κτήματα των Σταματάκηδων, στα χέρια τους. Βέβαια, δε μένει μόνο σε αυτό..

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα και η Αργυρώ πιάνονται μαλλί με μαλλί

Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου: Ο Μαθιός του Σασμού και η γυναίκα του σε ονειρεμένες διακοπές στην Κρήτη – Εικόνες

Δείτε ακόμη Σασμός: Τέλος ο Μανώλης και ο Νικηφόρος

Ο Νικηφόρος θα προσπαθήσει να δολοφονήσει τον Παύλο Βρουλάκη, διψασμένος για εκδίκηση, στη σειρά Σασμός. Στόχος του είναι να εκπαιδευτεί σωστά στο σημάδι, αλλά και να ανακαλύψει έναν τρόπο για να φανεί πως το έκανε αυτός, χωρίς αποδεικτικά στοιχεία!

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος θα κάνει το μεγάλο χτύπημα

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Νάντια ψάχνει πληροφορίες για τον Μαθιό

Έτσι, θα πάρει το αίμα της οικογένειας πίσω, συνεχίζοντας την αιματηρή αυτή βεντέτα που στέρησε τον πατέρα του. Ο Μαθιός και ο Μανόλης προσπαθούν να τον συγκρατήσουν, όμως είναι μάταιο. Βοηθός του σε όλα όσα σκέφτεται, είναι η Καλλιόπη…

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα συμμαχεί με τον Σταύρο και πληγώνει την Αργυρώ

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ποια θα διαλέξει τελικά ο Νικηφόρος;

Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα ο Αστέρης να παίρνει θέση. Μαζί με τον Μαθιό, σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να απομακρύνουν τον Νικηφόρο από την Κρήτη. Θα το καταφέρουν, ή θα είναι πολύ αργά για τους Βρουλάκηδες;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close