Σασμός-Ευθύμης-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού ο Ευθύμης τρελαίνεται.

Αφού μας τρέλανε όλους πρώτα!!!

Η ώρα που η Βασιλική θα έρθει αντιμέτωπη με την πιο σκληρή αλήθεια στη σειρά Σασμός, έφτασε! Πάνω που ήλπιζε πως ο γάμος της με τον Μαθιό θα σηματοδοτήσει το τέλος των προβλημάτων τους, τα όνειρά της θα γκρεμιστούν με μία αποκάλυψη που θα ανατρέψει τα πάντα.

Συγκεκριμένα, θα μάθει πως ο δολοφόνος του Στεφανή δεν είναι άλλος από τον Μαθιό. Όλα αρχίζουν τη στιγμή που εξαφανίζεται το όπλο της δολοφονίας του Στεφανή.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ένας γάμος φέρνει την χαρά στην Άνω Ποριά

Σασμός-Ευθύμης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Γάμοι και δολοπλοκίες στο τέλος του Β κύκλου

Ο Μαθιός είναι σε απόγνωση και η Βασιλική παραξενεύεται ιδιαίτερα από τη συμπεριφορά του και είναι σίγουρη πως κάτι κρύβει. Η αντίστροφη μέτρηση για εκείνον ξεκινάει όταν το όπλο φτάνει στα χέρια του Παύλου.

Ο Μαθιός, προκειμένου να θολώσει τα νερά και να μην κινήσει υποψίες, δέχεται να βοηθήσει τον Βρουλάκη να βρει την προέλευση του όπλου, έχοντας σκοπό να τον αποπροσανατολίσει. Τα πράγματα, όμως, δεν πηγαίνουν όπως τα περιμένει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Πετρής φωνάζει τον Αστέρη μπαμπά και αυτός λιώνει

Σασμός-Ευθύμης-

Δείτε ακόμα Φευγει ο Σασμός και έρχεται το Μαύρο Νυφικό στον ALPHA με ηθοποιούς από τις Άγριες Μέλισσες

Δυστυχώς, ο χειρότερος φόβος του Μαθιού επιβεβαιώνεται όταν ο Παύλος παραδίδει το όπλο του φόνου στα χέρια του Αντώνη, ο οποίος έχει ξαναβρεί τη μνήμη του και είναι ξανά πίσω στην ενεργό δράση. Την ίδια στιγμή, η απρόσμενη άφιξη του Ευθύμη στο ξενοδοχείο πανικοβάλλει την Αργυρώ και τη Βασιλική.

Ο Μαθιός ενημερώνεται πως ο Ευθύμης συνάντησε πάλι τη γυναίκα του στη σειρά Σασμός και χωρίς να χάνει χρόνο ζητάει εξηγήσεις από τον Φαρμάκη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αντώνης θυμάται τα πάντα και ορκίζεται εκδίκηση

Σασμός-Ευθύμης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Απορώ Βρουλάκαινα, τι λες στο κοπέλι μου πάλι – Η Καλλιόπη έξαλλη

Συγκεκριμένα, του λέει να μείνει μακριά από τη Βασιλική και να μην την ξαναπλησιάσει ποτέ, διαφορετικά οι δυο τους θα έχουν άσχημα ξεμπερδέματα. Οι προειδοποιήσεις αυτές όχι μόνο δεν ηχούν καλά στα αυτιά του Ευθύμη, αλλά αποφασίζει να δώσει στον Μαθιό τη χαριστική βολή.

Συναντάει ξανά τη Βασιλική στο ξενοδοχείο και κοιτώντας τη στα μάτια τής λέει πως ο δολοφόνος του Στεφανή δεν είναι άλλος από τον Μαθιό. Στο άκουσμα αυτής της είδησης, η καρδιά της Βασιλικής σπάει σε χίλια κομμάτια και ολόκληρος ο κόσμος της κλονίζεται συθέμελα.

Οι αμφιβολίες την κυριεύουν μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει πως ο άντρας που αγαπάει παράφορα είναι δολοφόνος. Το μόνο πλέον που μένει είναι να σιγουρευτεί πως τα λεγόμενα του Φαρμάκη είναι αληθινά.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 124 , 125 , 126 , 127 , 128

Σασμός-Ευθύμης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μάκης και ο Βλάσης Καραπάνος επιστρέφουν στην Άνω Ποριά

Από την άλλη, ο τελευταίος, μετά τα πρόσφατα γεγονότα με τον Λευτέρη και την αποκάλυψη της ταυτότητάς του, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και να ανασυνταχθεί. Οι προσπάθειές του, όμως, πέφτουν στο κενό και όσο περνούν οι μέρες ο Ευθύμης είναι όλο και πιο καταρρακωμένος από τις προδοσίες των φίλων του.

Η ψυχολογική του κατάσταση είναι κλονισμένη. Γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να χάσει εν μέρει τα λογικά του και να βυθιστεί στις παραισθήσεις του. Συγκεκριμένα, ο άντρας αρχίζει να πιστεύει πως έχει κοντά του την αδικοχαμένη Ρέα και μαζί περνούν κάποιες τρυφερές στιγμές…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close