Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Αστέρης-Αργυρώ-

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : Περιλήψεις των επεισοδίων 124 , 125 , 126 , 127 , 128 .  Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA στο Β κύκλο. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Θα λιώσουμε με Αστέρη – Πετρή <3

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 124 στις 1/5/2023

Επεισόδιο 124

Δευτέρα

Μετά τη μεγάλη σύλληψη της χτεσινής νύχτας, ο Λευτέρης ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μεγάλες αποκαλύψεις για τη ζωή του.

Ο Αντώνης με τη βοήθεια της Σοφίας έρχεται όλο και πιο κοντά σε σκοτεινές μνήμες και ο Μαθιός στην προσπάθειά του να μην αποκαλυφθεί το ένοχο μυστικό του, αναγκάζεται να δεχτεί μια πρόταση.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μάκης και ο Βλάσης Καραπάνος επιστρέφουν στην Άνω Ποριά

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 118 , 119 , 120 , 121 , 122, 123

Ο παπάς μοιράζεται κάτι που έμαθε με τη Μαρίνα, όμως δεν είναι μόνοι τους στην εκκλησία.

Τη στιγμή που η Αργυρώ με την Βασιλική χαίρονται με την έκπληξη που έκαναν στον Αστέρη, η παρουσία κάποιου θα βάλει τέλος στο ευχάριστο κλίμα.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 125 στις 2/5/2023

Επεισόδιο 125

Τρίτη

Η Καλλιόπη μοιράζεται με τον Αστέρη την ιστορία για την κατάρα που βαραίνει τις δύο οικογένειες. Εκείνος απορρίπτει τους ισχυρισμούς της και ζητά από την Αργυρώ κάτι που θα την αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Της λέει ότι θέλει να περνάει μόνος του χρόνο με το γιο του.

Στο μεταξύ η Θοδώρα μαθαίνει την αλήθεια για την ταυτότητα του Λευτέρη και εξοργισμένη που δεν της εμπιστεύτηκε το μυστικό του φεύγει απ’ το σπίτι. Παράλληλα ο Ευθύμης προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και να ανασυνταχτεί.

Δεν μπορεί να ξεχάσει την προδοσία του Λευτέρη και σκέφτεται την εκδίκησή του. Την ίδια στιγμή η Τζένη είναι προβληματισμένη επειδή άκουσε το Νικηφόρο να ρώτα το Μανώλη αν την βλέπει ερωτικά.

Δείτε ακόμα Σασμός: “Μην την δικάζεις άδικα Αστέρη μου” – Η Βασιλική προσπαθεί να τους τα βρει ξανά

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός είναι ο φονιάς του άντρα σου – Η Βασιλική συντετριμμένη

Ο ξάδερφός Νικολής πηγαίνει στο σπίτι των Σταματάκηδων για να τους ζητήσει τον ανιχνευτή μετάλλων που είχαν δανειστεί ο Μαθιός και η Καλλιόπη για να βρουν το όπλο. Ο Αστέρης παραξενεύεται με αυτή την επίσκεψη. Στο σπίτι των Βρουλάκηδων καταφθάνει ο Ευθύμης ύστερα από πρόσκληση του Αντώνη.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 126 στις 3/5/2023

Επεισόδιο 126

Τετάρτη

Η πραγματική ταυτότητα του Λευτέρη γίνεται σιγά-σιγά γνωστή ενώ η μετανιωμένη Θεοδώρα υποφέρει μακριά του. Εκείνος από την άλλη ψάχνει να βρει λύση για το μπαρ, το τελευταίο πράγμα που τον συνδέει με τον προδομένο Φαρμάκη.

Η Καλλιόπη λέει στον Αστέρη ότι πήραν τον ανιχνευτή μετάλλων από τον Νικολή επειδή κάτι τους είχε χαλάσει και εκείνος δέχεται την εξήγηση της. Λίγο αργότερα ο Παύλος λέει στο Μαθιό ότι πιθανόν το όπλο να ανήκει στον Νικολή.

Ο Σταματάκης φοβάται πως ίσως έτσι μπλέξει τον ξάδερφο του στην υπόθεση. Στη συνέχεια προβληματίζεται ακόμα περισσότερο όταν μαθαίνει από τον Αστέρη για το γράμμα του Τόλη στο οποίο ο Κώστας κατηγορεί τους Σταματάκηδες ότι είναι φονιάδες.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαθιός και Παύλος ανοίγουν τον δρόμο για το Σασμό

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Ευθύμης δεν έχει όσιο και ιερό στη ζωή του

Παράλληλα ύστερα από μία εκρηκτική συνάντηση του με τον Ευθύμης ο Αντώνης επιτέλους θυμάται. Του λέει πως ξέρει ότι αυτός επιχείρησε να σκοτώσει τη Μαρίνα και θα το αποδείξει.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 127 στις 4/5/2023

Επεισόδιο 127

Πέμπτη

Μπαμπάς και γιος περνούν μαζί χρόνο. Κάποια στιγμή ο Πετρής τον αποκαλεί μπαμπά και ο Αστέρης πετάει στα ουράνια. Η Αργυρώ που είναι παρούσα στο περιστατικό του εξομολογείται ότι δεν ήταν ο εαυτός της  όταν κράτησε κρυφή την ύπαρξη του παιδιού τους και του ξανά ζητάει να την συγχωρέσει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Ντίνα σώζει τον Βαγγέλη

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παύλος υποψιάζεται τον Λευτέρη

Ο Αστέρης παραμένει μπερδεμένος όσο αφορά την σχέση του μαζί της αλλά της λέει πως θέλει να βλέπει μόνος τον γιο του. Η είδηση αποκατάστασης της μνήμης του Αντώνη χαροποιεί τους πάντες. Την ίδια στιγμή ο Ευθύμης καταρρέει όλο και περισσότερο ενώ οι προσπάθειες της Στέλλας να τον κάνει να της ανοιχτεί αποδεικνύονται μάταιες.

Παράλληλα η Καλλιόπη κάνει το μοιραίο λάθος απέναντί στον Παύλο. Του λέει ότι το όπλο όντως είναι το Νικολή θέλοντας να θολώσει τα νερά για το γιο της, γεγονός όμως που εξοργίζει τον Μαθιό. Ο Φραγκιαδάκης άρχισε να δραστηριοποιείται και πάλι στο Αστυνομικό Τμήμα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Παύλος και Καλλιόπη δίνουν μάχη για το μικρό Πετρή

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Μία κουβέντα στην εκκλησία απειλεί να τινάξει τις ζωές τους στον αέρα

Είναι αποφασισμένος να αποδείξει πως ο Φαρμάκης κρύβεται πίσω από την επίθεση εναντίον του. Λίγο αργότερα μία απρόσμενη άφιξη στο ξενοδοχείο πανικοβάλει την Αργυρώ και την Βασιλική. Είναι ο Ευθύμης που πηγαίνει να μείνει εκεί.

Την ίδια στιγμή ο χειρότερος φόβος για το Μαθιό βγαίνει αληθινός. Ο Παύλος αποφασίζει να δώσει το όπλο στην αστυνομία. Ο δρόμος προς την αλήθεια έχει ανοίξει και τα πράγματα μοιάζουν να παίρνουν μια πορεία χωρίς επιστροφή.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 128 στις 5/5/2023

Επεισόδιο 128

Παρασκευή

Όσο οι γυναίκες στην καντίνα ετοιμάζουν γλέντι για τον Αντώνη ο Βαγγέλης παλεύει να τονώσει το ηθικό του αφεντικού του που νιώθει καταρρακωμένος από τις προδοσίες των φίλων του και μένει στο ξενοδοχείο που κάποτε ανήκε στην Ρέα, τη γυναίκα του, επειδή εκεί την νιώθει κοντά του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Φαρμάκης βοηθά τον Αντώνη να θυμηθεί

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Ευθύμης πηγαίνει να βρει τον Αντώνη

Μάλιστα ονειρεύεται πως την βλέπει μπροστά του και νιώθει καλύτερα μέχρι που καταλαβαίνει πως απέναντι του στέκεται τώρα ο Φραγκιαδάκης, που του λέει ότι ξέρει τι έχει κάνει και θα το πληρώσει.

Στο μεταξύ τα πράγματα ανάμεσα στο Λευτέρη και την Θοδώρα δείχνουν να εξομαλύνονται μέχρι τη στιγμή που η Έλενα εισβάλει εκ νέου στη ζωή τους θέλοντας να μάθει που βρίσκεται ο Οδυσσέας.

Δείτε ακόμα Σασμός: Έτσι η Θοδώρα μαθαίνει την πραγματική ταυτότητα του Λευτέρη

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η συνάντηση Αστέρη και μικρού Πετρή θα ραγίσει καρδιές

Παράλληλα ο Μαθιός κάνει τα πάντα ώστε το όπλο να μη φτάσει ποτέ στα χέρια του Φραγκιαδάκη. Οι συναντήσεις Αστέρη και Πέτρη συνεχίζονται. Μια μέρα ο Παντελής τους πιάνει στα πράσα και του φαίνεται περίεργο που βλέπει μαζί τον Αστέρη με την Αργυρώ και το παιδί της.

Εκείνοι δικαιολογούνται λέγοντας πως ο Πετρής χτύπησε και τον έφερε στον Αστέρη να τον περιποιηθεί. Είναι τότε που καταλαβαίνουν ότι το μυστικό τους δεν θα παραμείνει κρυφό για πολύ ακόμα.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 129 , 130 , 131 , 132 , 133

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close